A dics√©retesen k√≠s√©rletezŇĎ kedvŇĪ fiatal term√©szettud√≥s a T√ľbingeni Egyetem mikrobiol√≥giai tansz√©k√©nek bej√°rata elŇĎtt m√°szott be a pinaszoborba. A v√©g√©n a tŇĪzolt√≥k szabad√≠tott√°k ki.

Fernando de la Jara perui mŇĪv√©sz "Pi-Chacan", vagyis Szerelmesked√©s c√≠mŇĪ mŇĪalkot√°sa annyira megihlette a n√©met egyetemen vend√©geskedŇĎ amerikai f√©rfit, hogy belem√°szott, majd beszorult.

A katonas√°g alatt elŇĎfelv√©telisk√©nt nekem azonnal feltŇĪnt, hogy a ttk-sok furcsa alakok, amire enn√©l az esetn√©l nem is kell jobb bizony√≠t√©k. √Čs nem az√©rt, mert a fick√≥ beszorult a vagin√°ba, hanem az√©rt, mert a mikrobiol√≥gusok k√©ptelenek voltak kiszedni onnan. 5 rohamkocsival 22 tŇĪzolt√≥ √©rkezett a helysz√≠nre, akik f√ļr√°s, v√°g√°s vagy b√°rmilyen eszk√∂z haszn√°lata n√©lk√ľl, puszta k√©zzel kiszedt√©k az emeletes balf√°c√°nt. Erre az√©rt m√©g p√°r term√©szettud√≥s is k√©pes lehetett volna.

Egy szemtan√ļ szerint a balf√°c√°n la akarta mag√°t fot√≥ztatni, az√©rt m√°szott be a sz√ľlŇĎcsatorn√°ba, azt√°n igaz√°b√≥l senki sem l√°tta, hogyan volt k√©pes ott beragadni.

(via news.com)