Illustration for article titled Besült a playback, muszáj volt Katy Perry-nek élőben énekelnie

Hétvégén Katy Perry megpróbálta előadni a Roar című számát a cannes-i NRJ zenei díjátadón, de katasztofálisan sült el a tátogás. Van róla egy elég kínos videó is.

Vagy az ének indult hamarabb, vagy ő lépett be pár másodperccel később, de a lényeg, hogy amit a színpadon művelt, az köszönőviszonyban sem volt azzal, ami a hangszórókból szólt. A helyzetet az NRJ konferensziéja mentette meg, aki rövid szenvedés után leállította az egészet és bocsánatot kért az énekesnőtől.

Advertisement

Megkérdezte Perry-t, hogy nekifut-e mégegyszer, ő pedig vonakodva igent mondott. Második alkalommal viszont nem volt semmilyen playback, úgyhogy a Roart úgy kellett énekelnie, ahogy a jóisten is akarja, azaz a saját, élő hangjával. Ami tényleg nem olyan kristálytiszta, mint cédéről, meg mozogni is macerásabb közben, de legalább tisztességesebb és trúbb.

Ezen a videón meg tudjátok nézni a problémás részt:

A díjátadó producerei azóta kiadtak egy közleményt, hogy nagyon sajnálják a történteket, igazából Katy Perry végig élőben énekelt, csak először rossz hangsávot indítottak el, ami elnyomta Perry énekét. Na ja.

[Gawker]

Share This Story

Get our newsletter