This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Berki Krisztián együtt szalonnázott a csövesekkel

Illustration for article titled ​Berki Krisztián együtt szalonnázott a csövesekkel

És tessék elindult Berki Krisztián politikai karrierje. Ennek első lépéseként olyan együttérzően néz egy csapat hajléktalan között, mint Bugatti-dealer a golfütőárusra.

Advertisement

Mi a durvább? A Heréjét Mutogató Berki vagy a Szociálisan Érzékeny Berki? Álkérdés volt, nyilván az utóbbi, de nagyon sokkal. Facebookos posztjában a Baloldal Feltételezhető Reménysége nemcsak odaült a nincstelenekhez, de még egy Édes Emil Péter-versidézettel is súlyosbította a nehezen súlyosbíthatót.

Advertisement

Nekem egy "kaland", Nekik "harc" a túlélésért...

"Becsületben, tisztességben

éltem soká` életem,

mígnem egyszer nagyot csúsztam,

s elvesztettem mindenem...."

(Édes Emil Péter)

Sokan azt hiszik, a hajléktalan lét a társadalomtól való totális izolációt jelenti, a közösségen kívüli életet, és egyben a szabadságot, a függetlenséget is. A valóságban azonban a hajléktalanok a legkiszolgáltatottabb emberek, mások segíteni akarásától és segíteni tudásától függenek. Minden áldott nap, ha még felkelnek, számot vetnek az életükkel....

ebből nincs kiút... erre nincsenek szavak

vigyázzatok egymásra

a berki

Azt ugye hallottad már, hogy Berki bejelentette, politikai karriert fog kezdeni? A kormányoldalon tele van az istálló, így kizárásos alapon a baloldalon fog próbálkozni, ami ebből a posztjából is elég nyuilvánvalóan látszik.

Advertisement

Édes Emil Péter webfejlesztő-költőnek van egyébként az egyik legjobban kinéző webkikötője Magyarországon, tessék:

Illustration for article titled ​Berki Krisztián együtt szalonnázott a csövesekkel

Share This Story

Get our newsletter