Nem tudom, tudjátok-e, ő egy színész, én onnan ismerem, hogy a nagyobbik gyereknek volt régen musicales korszaka. Na és most azt írja a Bors, hogy óriási felháborodást keltett ez a műmájer videó, amiben a jeges vödrös emberek hülyeségére hívja fel a figyelmet a művész.

Advertisement

Hogy ezt most én miért reblogoltam, azt magam sem tudom pontosan. Talán azért, mert az újság cikkében Bereczki menedzsere azt mondja:

A film véleményem szerint olyan minőségben készült el, hogy Zoli tíz év múlva is büszke lehet rá. Ő nem az az előadó, aki klottgatyában bohóckodik mások előtt.

Advertisement

Hát nem durva, hogy Falus Ferencbe már csak Falus Ferenc lova nem rúgott bele? Plusz még a klip első másodperceiben egy nem túl okos állat is felbukkan.

Nem is, megvan. Azért reblogoltam főként, mert eszembe jutott, az utóbbi napok fejleményei után nem lesz könnyű dolga Szily Lászlónak, ha tényleg nem akar megfutamodni Deutsch Tamás kihívása elől. Tényleg, mit lehet itt még kitalálni?

Advertisement

Adhatnátok tippeket, de azt előre leszögezem, olyasmi nem játszik, hogy Szily mondjuk az én kígyóvállamat baszkurálja egy jégdarabbal.

Share This Story

Get our newsletter