This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Benyugtatózták a gondozót, aki gorillának öltözött az állatkertben

Illustration for article titled Benyugtatózták a gondozót, aki gorillának öltözött az állatkertben

Egy gorilla leterítéséhez elegendő nyugtatólövedékkel lőtték meg a tenerifei álatkert gondozóját, aki gorillának öltözve grasszált a parkban. Az állatkert alkalmazottja éppen egy olyan gyakorlaton vett részt, ahol az állatkerti gorillák menekülését szimulálták, amikor eltalálta a lövedék.

Advertisement

A gyakrolatról sajnos nem informálták az állatkert minden alkalmazottját, így az állatorvost sem. Ő azt látta, hogy egy elszabadult gorilla szalad keresztül az állatkerten, így akcióba lépett. A lábán találta el a jelmezes férfit egy gorillát is leterítő nyugtatólövedékkel.

A gondozót rögtön kórházba szállították, mivel a nyugtató allergiás reakciókat váltott ki. Az ilyen és ehhez hasonló gyakorlatok egyébként szokásosak az állatkertekben, hogy felkészüljenek az állatok esetleges szökésére.

Advertisement

Update: Az állatkert szóvivője a Guardiannek cáfolta az értesüléseket, melyek szerint gorillának volt öltözve a gondozó. Azt mondta, lehetetlen összekeverni egy embert egy gorillával.

via Irish Examiner, kép: gorillacostumes

Share This Story

Get our newsletter