Sok köztük a visszatérő, van egy-két aktuális menőség, meg persze olyanok is, amelyekről még sose hallottam, de hátha ti igen. És visszatér a tánczenei megasátor.

Advertisement

A mostani eresztésből egy olyan név sincs, ami feleannyira felizgatott volna, mint a tavaly év végén bejelentett Alt-J vagy akár Florence and the Machine, de azért itt lesz a fősodor rappereihez képest mindig a saját útját járó, hibbant Tyler the Creator az Odd Future kollektívából, meg a soulos modern popzenét csináló brit Jungle, amely a tavalyi év egyik jól fogadott bemutatkozását készítette, itt írtam is róla.

A többiek közül a Ting Tings harmadszorra jön, és mondjuk elég messze van 2008, de legutóbb is meglepően jó koncert volt az övék; a Gogol Bordello is minimum harmadszor lett itt, aztán még Passenger neve ismerős az újoncok közül, a többiek szintén nem először érkeznek (Enter Shikari, Leningrad, Che Sudaka, Infected Mushroom stb-stb.), vagy olyanok, hogy én nem hallottam róluk. A teljes listát itt lehet megnézni.

Advertisement

Végül az idén is lesz End Show, de ezt most nem Guetta vagy Calvin Harris nyomja, hanem Martin Garrix, és visszatér a tánczenei aréna is, az idén Telekom Arénának hívják.

Share This Story

Get our newsletter