Zeroz3ro √°llampolg√°ri bejelent√©st tett a t√∂bb √©vvel ezelŇĎtti ‚Äď kommunik√°ci√≥elm√©leti szempontb√≥l p√©lda√©rt√©kŇĪ ‚Äď plak√°trong√°l√°s √ľgy√©ben. AmirŇĎl ma reggel √≠rtam a Cinken.

A bejelent√©st tumblr-en vettem √©szre, a mikroblogger elŇĎsz√∂r oda posztolta ki a rendŇĎrs√©gnek √≠rt level√©t, meg is k√©rdeztem tŇĎle, t√©nyleg elk√ľldte-e, kapott-e m√°r v√°laszt, mire sz√°m√≠t, meg hogy mire gondolt, amikor bejelent√©st tett. Hiszen √©n p√©ld√°ul m√©g soha nem tettem bejelent√©st.

Ezt v√°laszolta:

Persze hogy elk√ľldtem, nincs benne semmi rossz, √°llampolg√°ri bejelent√©s, ha jelenleg ez most kiemelt priorit√°s√ļ ter√ľlet a rendŇĎs√©gen, mivel m√°r az a bizonyos k√©t h√©t (amikor rendet csin√°ltak) m√°r r√©g elm√ļlt, szeretn√©m, ha az ad√≥m ellen√©ben m√©g t√∂bb rendŇĎrnek, helysz√≠nelŇĎnek, rejtett, √°lc√°zott √©s ny√≠lt egys√©geknek lenne munk√°ja.

Plak√°trong√°l√°s = plak√°trong√°l√°s, nincs egyenlŇĎbb plak√°trong√°l√°s a plak√°trong√°l√°sok k√∂z√∂tt.

Amint érkezik válasz, természetesen kiteszem.

Am√ļgy √©n is k√≠v√°ncsi vagyok, hogy v√°laszolnak-e r√°, nagyon j√≥√≠zŇĪ levelez√©seket lehet lefolytatni √°llami int√©zm√©nyekkel, a BRFK-nek m√©g sosem k√ľldtem levelet, v√°rom, hogy mi lesz a v√°lasz.

Az egyik ismerŇĎs√∂mnek ellopt√°k a p√©nzt√°rc√°j√°t 50 ezer forinttal √©s az √∂sszes igazolv√°ny√°val egy budai √©tteremben. A rendŇĎr√∂rs√∂n elt√∂lt√∂tt t√∂bb √≥r√°s v√°rakoz√°s ut√°n nevetve k√∂z√∂lt√©k vele, hogy ugye nem sz√°m√≠t arra, hogy majd nyomozni fognak ebben az √ľgyben, √©s a legjobb lenne hogy ha csak √ļgy hazamenne ... √ļgy kellett kierŇĎszakolni a feljelent√©st, ami az ellopott iratok miatt ugye k√∂telezŇĎ. Az ismerŇĎs√∂m sajnos nem egy megrong√°lt plak√°t volt :-(

Advertisement

Mondan√°m, hogy tŇĪk√∂n √ľl√∂k, hogy mi lesz a dolog folytat√°sa, de az√©rt nagy fordulatokra nem sz√°m√≠tok, t√©nyleg r√©gi az √ľgy: most ut√°nan√©ztem, 2010 december√©ben m√°r bŇĎven megvolt nekem ez a k√©p, √ļgyhogy a dolog el√©g r√©gre ny√ļlik vissza.