Begőzölt a NAV, két online fogadási oldalt blokkoltak a vb-döntő előtt

Illustration for article titled Begőzölt a NAV, két online fogadási oldalt blokkoltak a vb-döntő előtt

Vasárnap délután, a vb-döntő előtt pár órával a NAV blokkolta a bet-at-home.com és a betclic.com online fogadási oldalakat, mivel azokon "tiltott szerencsejáték szervezésére" került sor. A hatóság a közeljövőben további oldalak lelövéséről határozhat.

Advertisement

A bet-at-home oldalán jelenleg ez a szöveg fogadja azokat, akik ma nem fognak fogadni:

TÁJÉKOZTATÁS


Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 1858721497 számú határozatával, 90 napos időtartamra elrendelte. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére tiltott szerencsejáték szervezés miatt került sor. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 2. § (2) bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése.

Advertisement

A NAV július 8-án továbbította az NMHH-nak az oldalak blokkolásáról szóló értesítést, de további 6 oldal lelövéséről is van már határozat. A médiahatóság pénteken küldte tovább a határozatot az internetszolgáltatóknak, akiknek egy munkanapon belül kellett foganatosítani az intézkedést.

A NAV figyelmeztetett, hogy a magyar engedéllyel nem rendelkező oldalakon a fogadás kockázatos, magyar bíróságoknak ebbe nincs beleszólásuk, úgyhogy vigyázzatok magatokra! Csak semmi pánik, itt van nekünk a biztonságos Tippmix, ami mögött ott áll a jó magyar állam. Nézzetek körül, mielőtt fogadtok, teringettét már.

Advertisement

via MTI

Share This Story

Get our newsletter