Bedühödött, és négy tonna apróban fizetett ki többszázezer dollárt

Illustration for article titled Bedühödött, és négy tonna apróban fizetett ki többszázezer dollárt

500 ezer dollárt kellett visszadnia egy amerikai férfinek a biztosítási összegből, amit a fia halála miatt kapott. Az ítéleten kiboruló Roger Herrin két teherautón vitte el a több tonnányi fémpénzt az ügyvédi irodába.

Advertisement

Herrin 15 éves fia még 2001-ben halt meg egy olyan autóbalesetben, aminek ő volt az egyetlen halálos áldozata, a kocsiban ülő másik négy társa túlélte. A kocsi biztosítása révén járó 800 ezer dolláros összeg oroszlánrészét ezért a fiú apja kapta meg. Más biztosítások révén további 1,6 milliót kapott a család. A többi érintett családja vitatta az elosztás jogosságát és perre mentek. A jó évtizednyi pereskedés után most nekik adtak igazat, ami nagyon felbosszantotta Herrint.

A félmillió kábé harmadát apróra váltotta, betöltette 150 nejlonzsákba, felpakolta egy platós teherkocsira és egy páncélozott szállítójárműre, és odavitette a felpereseket képviselő ügyvédi irodába.

Advertisement

Az ügyvédek hápognak, hogy ekkora mennyiségű készpénzt kell az irodájukban tartaniuk, ahol széf sincsen, a pervesztes ugyanis direkt nem szólt nekik, hogy mikor érkezik és hogy milyen címletekben viszi a pénzt. Herrin legalább azzal vigasztalódhat, hogy a bosszúállás jól sikerült.

[via gawker]

Share This Story

Get our newsletter