This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bedühödött, és négy tonna apróban fizetett ki többszázezer dollárt

Illustration for article titled Bedühödött, és négy tonna apróban fizetett ki többszázezer dollárt

500 ezer dollárt kellett visszadnia egy amerikai férfinek a biztosítási összegből, amit a fia halála miatt kapott. Az ítéleten kiboruló Roger Herrin két teherautón vitte el a több tonnányi fémpénzt az ügyvédi irodába.

Advertisement

Herrin 15 éves fia még 2001-ben halt meg egy olyan autóbalesetben, aminek ő volt az egyetlen halálos áldozata, a kocsiban ülő másik négy társa túlélte. A kocsi biztosítása révén járó 800 ezer dolláros összeg oroszlánrészét ezért a fiú apja kapta meg. Más biztosítások révén további 1,6 milliót kapott a család. A többi érintett családja vitatta az elosztás jogosságát és perre mentek. A jó évtizednyi pereskedés után most nekik adtak igazat, ami nagyon felbosszantotta Herrint.

A félmillió kábé harmadát apróra váltotta, betöltette 150 nejlonzsákba, felpakolta egy platós teherkocsira és egy páncélozott szállítójárműre, és odavitette a felpereseket képviselő ügyvédi irodába.

Advertisement

Az ügyvédek hápognak, hogy ekkora mennyiségű készpénzt kell az irodájukban tartaniuk, ahol széf sincsen, a pervesztes ugyanis direkt nem szólt nekik, hogy mikor érkezik és hogy milyen címletekben viszi a pénzt. Herrin legalább azzal vigasztalódhat, hogy a bosszúállás jól sikerült.

[via gawker]

Share This Story

Get our newsletter