Illustration for article titled Bedugta a fejét az ételliftbe, és megnyomta a gombot

Szétzúzott fejjel, nyakig az ételliftben találták meg a tanulás mellett pincérkedő egyetemistát az étteremben. Most kiderült: nem megölték, csak ő indíthatta el lefelé a liftet a másodikról.

Advertisement

Brooke Baures szörnyen összezúzott fejű holttestét a Wisconsin állambeli Fountain City egyik éttermének második emeletén találták meg, egy nagyszabású rendezvény közben. A fiatal lány a Winona State University hallgatója volt, a tornászcsapat tagja, és a tanulás meg a sport mellett pincérként keresett pénzt.

Most fejeződött be a rendőrségi vizsgálat. Az derült ki, hogy amikor a brutális erőhatás érte, a feje majdnem teljes egészében be volt dugva az étellift fülkéjébe. A szemtanúk vallomásai alapján a hatóságok arra jutottak, hogy csak ő maga nyomhatta meg a gombot. A jelentés – némileg feleslegesnek tűnő módon – azt is rögzítette, hogy a sérülései akkor keletkeztek, amikor a lift teteje elhagyta a lift fenekének a szintjét.

Advertisement

A dologban az a titokzatos, hogy Bauresnek a jelentés szerint 5 másodperce volt a gomb megnyomásától a végzetes pillanatig, valamiért mégsem húzta ki a fejét. A boncolás megállapította, hogy az agytörzse és a kisagya szenvedett súlyos sérüléseket.

Share This Story

Get our newsletter