Sz√©tz√ļzott fejjel, nyakig az √©telliftben tal√°lt√°k meg a tanul√°s mellett pinc√©rkedŇĎ egyetemist√°t az √©tteremben. Most kider√ľlt: nem meg√∂lt√©k, csak ŇĎ ind√≠thatta el lefel√© a liftet a m√°sodikr√≥l.

Brooke Baures sz√∂rnyen √∂sszez√ļzott fejŇĪ holttest√©t a Wisconsin √°llambeli Fountain City egyik √©tterm√©nek m√°sodik emelet√©n tal√°lt√°k meg, egy nagyszab√°s√ļ rendezv√©ny k√∂zben. A fiatal l√°ny a Winona State University hallgat√≥ja volt, a torn√°szcsapat tagja, √©s a tanul√°s meg a sport mellett pinc√©rk√©nt keresett p√©nzt.

Most fejezŇĎd√∂tt be a rendŇĎrs√©gi vizsg√°lat. Az der√ľlt ki, hogy amikor a brut√°lis erŇĎhat√°s √©rte, a feje majdnem teljes eg√©sz√©ben be volt dugva az √©tellift f√ľlk√©j√©be. A szemtan√ļk vallom√°sai alapj√°n a hat√≥s√°gok arra jutottak, hogy csak ŇĎ maga nyomhatta meg a gombot. A jelent√©s ‚Äď n√©mileg feleslegesnek tŇĪnŇĎ m√≥don ‚Äď azt is r√∂gz√≠tette, hogy a s√©r√ľl√©sei akkor keletkeztek, amikor a lift teteje elhagyta a lift fenek√©nek a szintj√©t.

A dologban az a titokzatos, hogy Bauresnek a jelent√©s szerint 5 m√°sodperce volt a gomb megnyom√°s√°t√≥l a v√©gzetes pillanatig, valami√©rt m√©gsem h√ļzta ki a fej√©t. A boncol√°s meg√°llap√≠totta, hogy az agyt√∂rzse √©s a kisagya szenvedett s√ļlyos s√©r√ľl√©seket.