Sokkolóan vicces képeket posztolt ki magáról. Ezt az országot csak az menthetné meg, ha ezentúl mindig jelmezben mutatkozna.

Úgy pattant ki a szemem, mint Némethné a savas kádból, amikor az előbb megpillantottam azt a fotósorozatot, ami Rudolf Schuster volt szlovák elnök 80. születésnapi buliján készült Orbán Viktorról és a többi ünneplő politikusról.

Eleve jó hír, hogy olyasmivel ünnepelték a nyolcvanadikat, mintha a tizedik lett volna. Játszottak egyet egy kovácsműhelyben, a mecenzefi/medzevi hámorban. Igazi szerepjáték volt, be is öltöztek hozzá, a miniszterelnök pedig kovácsolt egy ásót.

Advertisement

A képeket elnézve szinte el is felejti az ember, hogy a cuki Törpkovács egy nappal előtte egy emberöltőnyi időre eladósította az országot az orkoknak. De az az igazság, hogy ha felveszi a kovácsruháját, még ezért sem lehet haragudni rá!

Most látom, hogy a Blikk valamiért olyan indítással tálalja a fotókat, mintha Orbán valami pörgős melegbuliban vette volna föl a bőrruhát:

Orbán megedzette szerszámát

2014-01-15 17:58:00 Kassa - A tűzzel játszott Orbán Viktor (50) szerdán, mégpedig a melegebb fajtával a szlovákiai Súgó-völgyben.