A jeles korm√°nyp√°rti publicista besz√≥lt a val√≥s√°gshow-gyŇĎztesnek, aki azonban felvette a kesztyŇĪt. M√©ghozz√° √ļgy, hogy egyenesen visszazavarn√° Bayert az ŇĎskorba. Ki gondolta volna, hogy ilyen sz√≥rakoztat√≥, amikor √∂ssze√©r k√©t dimenzi√≥?

A Szily L√°szl√≥ √°ltal szeml√©zett, rosszkedvŇĪen ŇĎszinte Bayer-interj√ļban VV Aurelio az al√°bbi kontextusban ker√ľlt elŇĎ:

Visszat√©rve a vil√°gra: ha egy marslak√≥val megn√©zetn√©nk az 1976-ban forgatott Abig√©l c√≠mŇĪ sorozatot, azt√°n meg a Val√≥ Vil√°g hetedik sz√©ri√°j√°t 2014-bŇĎl, az RTL Klubr√≥l, benne a nem tudom, kinek a faszhelikopter√©vel‚Ķ Hogy is h√≠vt√°k azt a faszt?

Aurélió.

Az! Ahogy Aur√©li√≥ p√∂rgeti a fasz√°t! √Čs azt√°n megk√©rdezn√©nk a marslak√≥t, hogy √∂n szerint melyik volt a klasszabb, az emberibb, a hum√°nusabb vil√°g, bizony√°ra azt mondan√°, hogy nincs k√©rd√©s, mert az ott √©rt√©k, ez meg egy rak√°s szar. Az Abig√©ltŇĎl harminc √©v alatt siker√ľlt eljutni Aur√©li√≥ faszhelikopter√©ig. F√©lve mondom, hogy ez√©rt k√°r volt rendszert v√°ltani. Ha a szabads√°gunk c√©lja ez, akkor mi v√©gre a szabads√°g? T√©nyleg ezt akartuk?

A H√≠r24 megk√©rdezte, mit gondol minderrŇĎl maga a faszhelikopteres Aurelio, aki egy√°ltal√°n nem ijedt meg a h√≠rhedten mocskos sz√°j√ļ publicist√°t√≥l, sŇĎt!

A farkam nagyon megtisztelve √©rzi mag√°t, hogy ez a Bayer Zsolt a sz√°j√°ra vette. Igaz√°b√≥l azt sem tudom, hogy ki ez, de az biztos, hogy fele annyira sem h√≠res, mint √©n. Nagyon √∂r√ľl√∂k, hogy ennyire el van foglalva a faszommal, v√©gre a f√©rfiak is foglalkoznak vele. √Čs hogy hova jutott ez a vil√°g? Lehetne arr√≥l is besz√©lni, hogy √∂tven √©ve nem lehetett volna felv√°llaltan meleg egy politikus vagy egy sz√≠n√©sz. Ki gondolta volna √∂tven √©ve, hogy egy nŇĎ-f√©rfi Conchita Wurst nyeri az Eurov√≠zi√≥t? Meg hogy a n√©metek (hetet) r√ļgnak a braziloknak az elŇĎd√∂ntŇĎben? Ez a Bayer vakarja ki a csip√°t a szem√©bŇĎl, mert ez a 21. sz√°zad, haladunk a korral. Ezt vagy elfogadja, vagy k√∂lt√∂zz√∂n vissza az ŇĎskorba‚ÄĚ.

Annyira jó lenne, ha lenne folytatás, de nyilván nem lesz :(