This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bayer Zsolt kontra VV Aurelio. És ilyen tényleg van!

Illustration for article titled Bayer Zsolt kontra VV Aurelio. És ilyen tényleg van!

A jeles kormánypárti publicista beszólt a valóságshow-győztesnek, aki azonban felvette a kesztyűt. Méghozzá úgy, hogy egyenesen visszazavarná Bayert az őskorba. Ki gondolta volna, hogy ilyen szórakoztató, amikor összeér két dimenzió?

Advertisement

A Szily László által szemlézett, rosszkedvűen őszinte Bayer-interjúban VV Aurelio az alábbi kontextusban került elő:

Visszatérve a világra: ha egy marslakóval megnézetnénk az 1976-ban forgatott Abigél című sorozatot, aztán meg a Való Világ hetedik szériáját 2014-ből, az RTL Klubról, benne a nem tudom, kinek a faszhelikopterével… Hogy is hívták azt a faszt?

Aurélió.

Az! Ahogy Aurélió pörgeti a faszát! És aztán megkérdeznénk a marslakót, hogy ön szerint melyik volt a klasszabb, az emberibb, a humánusabb világ, bizonyára azt mondaná, hogy nincs kérdés, mert az ott érték, ez meg egy rakás szar. Az Abigéltől harminc év alatt sikerült eljutni Aurélió faszhelikopteréig. Félve mondom, hogy ezért kár volt rendszert váltani. Ha a szabadságunk célja ez, akkor mi végre a szabadság? Tényleg ezt akartuk?

Advertisement

A Hír24 megkérdezte, mit gondol minderről maga a faszhelikopteres Aurelio, aki egyáltalán nem ijedt meg a hírhedten mocskos szájú publicistától, sőt!

A farkam nagyon megtisztelve érzi magát, hogy ez a Bayer Zsolt a szájára vette. Igazából azt sem tudom, hogy ki ez, de az biztos, hogy fele annyira sem híres, mint én. Nagyon örülök, hogy ennyire el van foglalva a faszommal, végre a férfiak is foglalkoznak vele. És hogy hova jutott ez a világ? Lehetne arról is beszélni, hogy ötven éve nem lehetett volna felvállaltan meleg egy politikus vagy egy színész. Ki gondolta volna ötven éve, hogy egy nő-férfi Conchita Wurst nyeri az Eurovíziót? Meg hogy a németek (hetet) rúgnak a braziloknak az elődöntőben? Ez a Bayer vakarja ki a csipát a szeméből, mert ez a 21. század, haladunk a korral. Ezt vagy elfogadja, vagy költözzön vissza az őskorba”.

Advertisement

Annyira jó lenne, ha lenne folytatás, de nyilván nem lesz :(

Share This Story

Get our newsletter