This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​"Basszameg, lelépek" – mondta a híradós élő adásban, és lelépett

Itt zajlik előttünk a médiatörténelem: egy amerikai híradós csaj műsor közben jelentette be, hogy elege van, és inkább a marihuána legalizálásáért fog küzdeni ezentúl.

Advertisement

Itt az igazi Szmoktor Doktor! A világ könnyűdrogosainak, illetve munkahelyüket utáló alkalmazottainak új hőse Charlo Greene (igen, Greene!) az alaszkai híradós, aki tegnap mondott föl híradó közben.

A bombanő, aki a tévés munkája mellett az Alaska Cannabis Club nevű szervezet tulajdonos-elnöke, készült a dologra, mert pár perccel az adás előtt kiposztolta a Facebookra, hogy mindenki nagyon figyeljen, mert az ACC-ről is lesz egy hírblokk a műsorban. Aztán az adásban, miután lement ez a bizonyos blokk, ő pedig leleplezte magát mint az ACC alapítóját, egyszer csak azt mondta, hogy az idejét és enegiáját mostantól inkább a legalizációnak szeretné szentelni, ezért lelép, majd egy laza fuck it-tel kiment a képből.

Advertisement

Csodás, hogy a műsorvezető társa olyan döbbent tekintettel néz utána, mint az egyszeri külügyminiszter, aki nem hitte el, hogy tényleg Szijjártó Péterrel kell tárgyalnia.

Share This Story

Get our newsletter