Egyszerre voltam irtó kiváncsi és nagyon gyanakvó az első harapásnál, de két nyelvmozdulat, és boldogabb lettem, mint Vidnyánszky Attila a heterófelvonuláson.

A Schokobananen XL Cherry alkotói pont jól eltalálták, hogy mennyire legyen savanykás a meggyréteg, ellensúlyozandó a banánszivacs gejlség határán egyensúlyozó édességét, amit csak a jól kiszámított, kesernyés csokiburok tartott eddig kordában. Ne valami extra saure meggytölteléket képzeljünk el persze, ez Casali-termék, úgyhogy alapvetően szájragasztóan édes, de a pont kellő savanyúság azért megjelenik benne. Ha megcsömörlöttél volna az eredetitől, lazításnak ideális. NAK, aki a tesztdobozt behozta, wild berryset is látott, úgyhogy most csokibanánnapok jönnek a szerkesztőségben.

Advertisement

A szemétkajahangulat olyan erős volt, hogy kénytelen voltam bedobni egy Globus Különönleges Vagdaltat is, ami régi kedvencem. Nem tudom, mik mennek manapság a Globusnál, de ez a példány olyan volt, mintha a dögkúton készült volna. A hús intenzív rohadtborz-aromáját hatalmas mannyiségű borsalapú fűszerkeverékkel próbálták eltüntetni, pont olyan az eredménny, mint amikor egy pár fiú felsőben elkezdte behónaljsprézni magát tornaóra után, természetesen anélkül, hogy zuhanyoztak volna.

Share This Story

Get our newsletter