Nem kell ingatlan valamelyik korm√°nytag kisgyerek√©nek? 3 eltitkolt budai lak√°s √°r√°b√≥l legend√°s pusztai stadiont kaphat a gyerek, aki, ha marad a rendszer, √ļgyis j√≥ es√©llyel focista lesz nagykor√°ban.

Kancell√°riaminiszter vagy, sima vagy helyettes √°llamtitk√°r, esetleg korm√°nykommunik√°tor? Megtal√°ltam a helyet az elsŇĎ milli√°rdod negyed√©nek! Menyh√°rtn√© Bori, a Coner Ingatlan k√∂z√©pp√°ly√°sa ugyanis 220 milli√≥ forint+ √°f√°√©rt tette fel a J√≥fog√°sra az Akaszt√≥i Csod√°t, a Pusztai Jelen√©st, vagyis a 2 ezere lakos√ļ Akaszt√≥ mellett tal√°lhat√≥, f√©nykor√°ban 22 ezer embert is befogad√≥ focip√°ly√°t.

Ahol legend√°san nagy √©let folyt, na nem a kezdŇĎk√∂rben, hanem bent az √©p√ľletben, pi√°val, kaj√°val, zen√©vel √©s r√ļdt√°ncos kurv√°kkal. Viccen k√≠v√ľl a Stadler-stadion volt az √ļj tipus√ļ, √ļgynevezett Fidesz-stadionok elŇĎk√©pe. Ezek a befogad√≥k√©pess√©g√ľkh√∂z k√©pest ar√°nytalanul nagy VIP-r√©sz√ľkrŇĎl ismerhetŇĎk fel. Nevezhetj√ľk persze az √öj Uralkod√≥ Oszt√°ly uriz√°l√°s√°nak is, hogy mostan√°ban a VIP-hez szabj√°k a kab√°tot, de mivel n√©zŇĎk m√°r nincsenek, valami √©rtelme az√©rt van a furcsa jelens√©gnek, aminek a legsz√©lsŇĎs√©gesebb p√©ld√°ja a k√©tharmadr√©szt VIP-eknek √©p√ľlt felcs√ļti I. Orb√°n Ramszesz Ar√©na.

Ha t√©nyleg mostan√°ban k√©sz√ľltek a J√≥fog√°sra feltett belt√©ri k√©pek, akkor a Legenda igaz√°b√≥l jobb √°llapotban van, mint v√°rtam volna, √ļgyhogy ez egy olyan aj√°nlat, amire m√©g a bibliai L√°z√°r is kikelne a s√≠rj√°b√≥l!