A mŇĪsorvezetŇĎ egyelŇĎre nem emigr√°l, hanem olyan celebekkel boh√≥ckodik majd az RTL √ļj realityj√©ben, akikrŇĎl √©pp nemr√©g mondta meg a v√©lem√©ny√©t.

B√°rdosr√≥l egy h√≥napja kezdt√©k h√≠resztelni, hogy feles√©g√©vel, M√°t√© Krisztin√°val egy√ľtt Amerik√°ba k√∂lt√∂z√∂tt, √°m az√≥ta a csal√°d hazaj√∂tt, B√°rdos pedig egy hamis√≠tatlan nyugger kirohan√°sban kelt ki napjaink val√≥s√°gshow-szt√°rjai, "celof√°nemberei" ellen.

"P√°r √©vtizede igazi szt√°rjaink voltak. Vitray, Kudlik, Hofi, Albert Fl√≥ri√°n, Ruttkai √Čva, sorolhatn√°m" - mondta akkor. A Blikk mai h√≠re szerint viszont B√°rdos - aki egyetemi rektorhelyettes is volt kor√°bban - r√©szt vesz a Celeb vagyok, ments ki innen! c√≠mŇĪ val√≥s√°gshow-ban, olyan nagy√°gy√ļk t√°rsas√°g√°ban, mint VV Aur√©li√≥ √©s VV √Čva.

Igaz, B√°rdosnak komoly felt√©telei is voltak: √≠rni akar mindenrŇĎl, amit a dzsungelben tapasztal! M√°t√© Krisztina pedig agg√≥dik: "Andr√°s szeret kir√°ndulni, de ink√°bb csak olyan helyen, ahol van beton√ļt, √©s az sem baj, ha sz√°zm√©teres k√∂rzetben fellelhetŇĎ egy antikv√°rium" - mondta.