This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Bárdos "Celofánember" András Amerika helyett a dzsungelbe megy

A műsorvezető egyelőre nem emigrál, hanem olyan celebekkel bohóckodik majd az RTL új realityjében, akikről épp nemrég mondta meg a véleményét.

Advertisement

Bárdosról egy hónapja kezdték híresztelni, hogy feleségével, Máté Krisztinával együtt Amerikába költözött, ám azóta a család hazajött, Bárdos pedig egy hamisítatlan nyugger kirohanásban kelt ki napjaink valóságshow-sztárjai, "celofánemberei" ellen.

Advertisement

"Pár évtizede igazi sztárjaink voltak. Vitray, Kudlik, Hofi, Albert Flórián, Ruttkai Éva, sorolhatnám" - mondta akkor. A Blikk mai híre szerint viszont Bárdos - aki egyetemi rektorhelyettes is volt korábban - részt vesz a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ban, olyan nagyágyúk társaságában, mint VV Aurélió és VV Éva.

Igaz, Bárdosnak komoly feltételei is voltak: írni akar mindenről, amit a dzsungelben tapasztal! Máté Krisztina pedig aggódik: "András szeret kirándulni, de inkább csak olyan helyen, ahol van betonút, és az sem baj, ha százméteres körzetben fellelhető egy antikvárium" - mondta.

Share This Story

Get our newsletter