​Barca-trikót húzott a meze alá a Real ellen Orbán focistája

Illustration for article titled ​Barca-trikót húzott a meze alá a Real ellen Orbán focistája

Állítólag dráma van Felcsúton, mert a Barca és a Real által is kerülgetett Tajti Mátyás direkt heccelni akarta a realosokat a Puskás Kupa döntőjében.

Advertisement

Barca-mezt is húzott a Bors szerint a PFLA-mez alá Tajti Mátyás, hogy ha gólt lő a Puskás-Suzuki Kupa döntőjében, I. Orbán Ramszesz fáradó felcsúti piramis-stadionjának avatómeccsén, akkor az egész világnak megmutassa, melyik a kedvenc csapata, amelyikhez épp le fog szerződni. Óriási jelenet lett volna a Real küldöttsége és a leesett állú Ramszesz előtt.

Advertisement

Tajtiról, az akadémia szakmai igazgatójának a fiáról jó ideje tudni lehetett, hogy vagy már le is szerződött a Barcával, vagy még nem, de a Real is érdeklődni kezdett iránta. Nehéz ugyan eligazodni a híreken, de nekem úgy tűnt, hogy a 15 éves magyar tehetséget a Real Madriddal sűrűn bizbiszelő Orbán-akadémia igazából a madridiaknak akarta eladni. A stadionavatókor derült ki, hogy ennek ellenére mégis a Barca lesz a valószínű befutó, az apa, Tajti József akkor árulta el ugyanis, hogy igazából rég megállapodtak a katalánokkal.

A Bors szerint emiatt, és a mezügy miatt most áll a bál Felcsúton és az sem kizárt, hogy az öreg Tajtit kirúgják.

Advertisement

A kis Tajti pedig szinte biztosan sokkal jobban jár a Barca ifijeként, hiszen közismert, hogy a katalánoknál a nagycsapat felerészben egykori akadémistákból áll, míg a Real igazi bevásárlóklub, ahol a saját nevelések elvétve kerülnek be a nagycsapatba.

Share This Story

Get our newsletter