Illustration for article titled Balogh Vak Komondor József ököllel verte barátnőjét, vallomást tett

A Központi Nyomozó Főügyészség nyilatkozata szerint gyanúsított lett Balogh József országgyűlési képviselő. A verés hivatalos változatában szó sincs vak komondorról csak egy undorító nőverő féregről.

Advertisement

Én legalábbis nem tudom máshogy hívni azt, aki annyira bekúr, hogy hazamegy, ököllel veri a barátnőjét, majd megfogja a hajánál és beleveri a fejét a teraszának korlátjába. Ettől az élettársa darabos orrcsonttörést, többszörös járomcsont-törést és más sérüléseket szerzett. Itt a hivatalos szöveg:

A megalapozott gyanú szerint a képviselő és élettársa 2013. április 28-án 06.00 óra körüli időben egy családi eseményről érkeztek haza a Fülöpházán lévő tanyájukra, amikor a képviselő ittas állapotban, minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte az élettársát. Balogh József először négy-öt alkalommal, a közepest meghaladó erővel, ököllel a sértett arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. Az asszony kiáltásaira Balogh József nevelt fia a sértett védelmére kelt, aki így el tudott menekülni a helyszínről.

Advertisement

Balogh József mentelmi jogát felfüggesztették. Balogh beismerő vallomást tett.

Balogh József áprilisban akkor került a figyelem központjába, amikor egy lagzi után részegen megverte a barátnőjét, majd a sérüléseit a család vak komondorjára fogta.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter