Szlov√©n hat√°rŇĎr√∂k majdnem √∂sszevertek egy magyar netes h√≠ress√©get 40 eur√≥cent miatt. Beker√ľlt a szerb √©s horv√°t Kur√≠rba is.

200 ezer let√∂lt√©sn√©l j√°r R√°cz G√°bor L√°szl√≥ vide√≥ja, amin a H√≠rh√°tt√©r Multim√©dia nevŇĪ kereszt√©ny-t√©nyfelt√°r√≥-√∂sszeesk√ľvelm√©leth√≠vŇĎ-ufol√≥gus netvide√≥s csapat egykori tagja konfliktusba ker√ľl egy csapat szlov√©n hat√°rŇĎrrel. Az eg√©sz el√©gg√© zavaros, de a szerb Blikk cikke, illetve RGL egyik kommentje alapj√°n mintha az lett volna az alaphelyzet, hogy az orsz√°gba val√≥ bel√©p√©shez sz√ľks√©ges dokumentumok√©rt 40 eur√≥centet k√©rtek tŇĎl√ľk. (TŇĎlem mondjuk sose k√©rtek ilyesmit, b√°r √°tmentem p√°rszor Szlov√©ni√°n, igaz nem Horv√°torsz√°g felŇĎl.) R√°cznak - aki kor√°bbi vide√≥i tan√ļs√°ga szerint az ut√≥bbi idŇĎben t√∂bb eur√≥pai orsz√°got is v√©gigkoldult - nem volt p√©nze. Emiatt t√∂rt ki a konfliktus, terrorist√°z√°ssal, fasiszt√°z√°ssal, pisztolyt√°skalenget√©ssel, l√∂kd√∂s√©ssel.

A sztorit felkapta egyrészt a horvát Anonymous, másrészt a szerb és horvát Kurír is.

Annak, aki nem k√∂vette volna a H√≠rh√°tt√©r Multim√©dia csapat√°nak elm√ļlt √©v√©t, √≠me az √∂sszefoglal√≥ Miut√°n So√≥s Tit√°n J√≥zsef √©s Moln√°r F. √Ārp√°d, a HH k√©t oszlopa hal√°losan √∂sszevesztek, Tit√°n v√°ratlanul Braz√≠li√°ba emigr√°lt, brazil szerelm√©hez, Vanic√©hez. Itt t√©nyfelt√°rt egy kicsit, de azt a terv√ľket sajnos nem tudta megval√≥s√≠tani, hogy R√°cz G√°bor L√°szl√≥val egy√ľtt t√ļl√©lŇĎt√°bort alap√≠tsanak az Amazonas ment√©n, politikai okokb√≥l √ľld√∂z√∂tt t√©nyfelt√°r√≥knak. Tit√°nnak viszont ny√°r elej√©n lej√°rt a hat h√≥napos v√≠zuma √©s eszerint m√°r a szerelem sem d√ļlhatott olyan intenzit√°ssal, mert elhagyta Braz√≠li√°t √©s visszat√©rt Eur√≥p√°ba. Mindek√∂zben R√°cz G√°bor L√°szl√≥ √©ppen Luxembourgban leplezte le a s√°t√°nista Caritas-maffi√°t. Tit√°n Madridba √©rkezett, ahol tal√°lkozott R√°cz-cal. A t√©nyfelt√°r√≥ p√°ros innent√≥l kezdve p√°r h√©ten kereszt√ľl Spanyolorsz√°gban √©s m√°s nyugat-eur√≥pai orsz√°gokban k√©regetett, hajl√©ktalankodott √©s leplezte le a n√°ci kurv√°k √©s m√°s vil√°ghatalmi √ľgyn√∂k√∂k tev√©kenys√©g√©t. Itt m√°r Ultim√°tum Multim√©dia n√©ven futottak.

Azt√°n ŇĎk is √∂sszevesztek, Tit√°n r√°j√∂tt, hogy v√©g√ľl is mindenhol √ľld√∂zik, ez√©rt hazaj√∂tt Magyarorsz√°gra, ahol politikai mened√©kjogot k√©rt az orosz nagyk√∂vets√©gen. R√°cz mindek√∂zben mozg√°sban maradt √©s akkora sikerrel leplezte le a szlov√°n hat√°rŇĎrterrort, hogy Balk√°n-szintŇĪ Youtube-h√≠ress√©g lett belŇĎle.

Advertisement

Titán itt meséli el az orosz politikai menedékjog történetét, illetve azt, hogyan és miért tért vissza Európába:

B√°r a spanyol t√ļra egyik cs√ļcspontja k√©ts√©gtelen√ľl a 10 YEARS OLD SATANIC BITCH? c√≠mŇĪ vide√≥, √©rdemes megn√©zni b√°rmelyik t√©nyfelt√°r√≥ √ļtifilmet!