This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Balázsékat és a Borsot is veri undorítóságban Fogarasy Mariann

Illustration for article titled ​Balázsékat és a Borsot is veri undorítóságban Fogarasy Mariann

A gólyatábori erőszakról nyilatkozott a modell, a megerőszakolt lányt vádolta, kurvás tinikről, a szegény férfiakat direkt felzaklató nőkról értekezett.

Advertisement

Igen, jól olvasod, Fogarasy modell az összevert, megalázott egyetemista áldozatot okolta azért, hogy K. Sándor Szilárd, a korábban ugyanilyen bűnökért elítélt visszaeső megverte, majd megerőszakolta, miközben, mint most kiderült, az egészet végig is fényképezte.

Advertisement

Fogarasy, a fickó ismerőse szó szerint ezt mondta a Borsnak:

Álljunk meg egy szóra: azt gondolom, sokszor a nők a nőiességükkel vissza tudnak élni, és sok mindenre képesek. Egy férfi szerintem akkor lesz bátrabb, ha kap olyan jeleket, amelyek alapján elindulhat egy ösvényen, ami a lányhoz vezetheti. A mai tiniket nem rendíti meg a korkülönbség, sőt az örömlányok lassan már tanulhatnának tőlük. Ez a szomorú valóság. Dolgoztam már vele, meztelen voltam. Megérzésem szerint ez egyelőre egy nem tisztázott helyzet, várjuk meg az ügy végét.

Advertisement

(fotó: Fogarasy Mariann fb)

Share This Story

Get our newsletter