Bajnai Gordon √©s aktivist√°i vas√°rnap reggel h√©tkor sz√©tbontott√°k azt a kordont, amit pont azon a ter√ľleten √°ll√≠tottak fel p√°r nappal ezelŇĎtt, ahol az Egy√ľtt-PM j√≥ elŇĎre bejelentett v√°laszt√°si k√∂zpontja lenne ‚Äď √©s lesz is ‚Äď ma este.

A sz√°nd√©kos kicsesz√©snek tŇĪnŇĎ √©p√≠tkez√©si felvonul√°s keret√©ben p√°r kont√©nert, egy homlokrakod√≥s, markol√≥s munkag√©pet is elhelyezett a teret √°t√©p√≠tŇĎ c√©g a Mad√°ch utca azon szakasz√°n, ahol a p√°rt szimpatiz√°nsai vas√°rnap figyelemmel k√∂vett√©k volna a parlamenti v√°laszt√°s alakul√°s√°t. A ker√≠t√©seket Bajnai√©k akkur√°tusan egy halomba rakt√°k, a kont√©nereket, a munkag√©pet v√©g√ľl nem b√°ntott√°k.

A 444 videója a kordonbontásról:

Bajnai Gordon√©k kora reggeli akci√≥j√°t p√°r rendŇĎr √©s vagy h√ļsz tud√≥s√≠t√≥, riporter k√≠s√©rte figyelemmel, a rendŇĎr√∂k egy√°ltal√°n nem avatkoztak be, ellenben v√©gigvide√≥zt√°k a t√∂rt√©nteket.

Advertisement

Ellent√ľntetŇĎk, ellenaktivist√°k nem voltak jelen, egyed√ľl egy arra j√°r√≥, hatvan-hetven √©v k√∂r√ľli f√©rfi m√©ltatlankodott, hogy ez itt egy √©p√≠tkez√©si ter√ľlet, √©s nem a parlament, tetszett volna akkor kordont bontani, amikor ott bent √ľlt.

Advertisement

Advertisement

Fotó: Nagy Attila/Cink