This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Bajnai: Próbáljanak egyszer betonon vetődni

Illustration for article titled ​Bajnai: Próbáljanak egyszer betonon vetődni

"Számos méltatlan támadás ért az elmúlt években. De ami sok, az sok!" Bajnai Gordon a Cinken szólt be az okoskodó kommentelőknek, akik már vetődni is jobban tudnak a fotelből, mint ő a betonon.

Advertisement

A politikus környezetéből megerősítették, hogy tényleg Bajnai kommentelt a Cinken Bajnai-Gordon néven. Az alatt a "Bajnai Gordon amatőrként viselkedett repülés közben" című posztunk alatt tett ilyet, amelyikben egy Cink-kommentelő szakmailag elemzi, hogy a híres vetődős kampányfilmjében szerinte milyen hibákat követ el Bajnai.

A birkatermészetű politikus a jelek szerint nem vesztette el a vicces kedvét, mert a következőt írta a poszt alá:

Számos méltatlan támadás ért az elmúlt években. De ami sok, az sok! Mint a mellékelt fotón is látható, még öltönyben is képes vagyok végrehajtani kommentelő által hiányolt profi mozdulatsort. Alacsony ívű, de legalább hosszan tartó, 33 éves kapusi karrierem a garancia erre. Üzenem a kritikusoknak: próbáljanak egyszer betonon vetődni – akár öltöny nélkül is. Eddig és ne tovább a méltatlan támadásokkal!

Advertisement
Illustration for article titled ​Bajnai: Próbáljanak egyszer betonon vetődni

A kommentet eddig szinte senki sem vette észre - beleértve engem is - a baloldal Dino Zoffja ugyanis hétfőn szólt hozzá a szombati poszthoz, de most bárki megbeszélheti vele, hogy mi a repülés helyes módja.

Share This Story

Get our newsletter