Illustration for article titled Bajnai odaposztolt Orbán Facebook-falára

Viktor! Magyar vagyok, de nem fideszes! - ezt írta a miniszterelnöknek. Nem bizalmaskodásból viktorozta, hanem mert ezt találták ki Karácsony Gergelyék.

Advertisement

A mondatot nem magától találta ki, és arra sem következtethetünk belőle, hogy viktorozzák-gordonozzák egymást. A Párbeszéd Magyarország kérte meg azokat, akiket sértett Orbán Tábornok október 23.-ai beszéde, hogy ezt a mondatot küldjék el neki Facebookon.

Vicces lenne, ha Orbánnak harmadszor is sikerülne értelmetlenül annyira megsértenie a nem érte rajongó választókat, hogy egymaga hozza fel ezzel a baloldalt. 2002-ben és 2006-ben sikerül már az a bravúr, hogy addig sulykolta, hogy aki nem fideszes, az nem a magyar nemzet része, amíg egyébként passzív vagy az MSZP-re soha az életben nem szavazó állampolgárokat is a szocialisták rubrikájába lökött. Most akkora az előnye, hogy szinte képtelenségnek tűnik az öntökönszúrás, de azért nem lehetetlen.

Advertisement

Én ott voltam a Hősök terén, és már ott sem értettem, hogy a saját hívek teljesen érthető hergelése mellett mi szükség volt arra, hogy mindenkit, aki az ellenzékére szavaz, az ávós gyilkosok egyenes örökösének állítson be.

Share This Story

Get our newsletter