Bagdadban nagyobb biztonságban lennék, mint Párizsban!

Illustration for article titled Bagdadban nagyobb biztonságban lennék, mint Párizsban!

Courtney Love megint rosszkor volt rossz helyen, az Uber ellen tüntető taxisok vasrudakkal és kövekkel támadtak az autóra, amiben utazott, ő meg persze felháborodott.

Advertisement

Az énekesnő (és mellesleg Kurt Cobain lányának anyja) a párizsi repülőtérnél pont belefutott az erőszakba torkolló Uber-ellenes taxistüntetésbe, és kétségbeesett tweetekben közölte mindezt Kanye Westtel és a világ közvéleményével.

Megtámadták az autónkat és túszul ejtették a sofőrt. Vasrudakkal verik az autókat. Ez Franciaország? Bagdadban nagyobb biztonságban lennék.

Advertisement

Hat perccel később már egyenesen a francia államfőnek címezte a tweetjét:

Francois Hollande, hol van a kibaszott rendőrség? Itt legálisan megtámadhatják a Párizsba érkezőket? Vonszold el a segged a reptérre!

Advertisement

Az énekesnőt végül motorosok mentették ki szorult helyzetéből, de őket is kövekkel dobálták meg a tüntető taxisok.

Advertisement

A káosz akkor kezdődött, amikor az Uber ellen tüntető taxisok elbarikádozták a két fő reptérhez (Roissy Charles de Gaulle és az Orly), valamint a Gare du Nord pályaudvarhoz vezető utakat, megtámadták-felborították az Uber-sofőrök által vezetett autókat, kiszúrták a gumijaikat, beverték az ablakaikat. A francia belügyminiszter déltájban ideiglenesen be is tiltotta az Ubert a feszültség enyhítése céljából, noha hivatalosan a használata január 1-je óta tilos az országban.

(via MusicPress, Telegraph)

Fotó: AP Images

Share This Story

Get our newsletter