Illustration for article titled Bagdadban nagyobb biztonságban lennék, mint Párizsban!

Courtney Love megint rosszkor volt rossz helyen, az Uber ellen tüntető taxisok vasrudakkal és kövekkel támadtak az autóra, amiben utazott, ő meg persze felháborodott.

Advertisement

Az énekesnő (és mellesleg Kurt Cobain lányának anyja) a párizsi repülőtérnél pont belefutott az erőszakba torkolló Uber-ellenes taxistüntetésbe, és kétségbeesett tweetekben közölte mindezt Kanye Westtel és a világ közvéleményével.

Megtámadták az autónkat és túszul ejtették a sofőrt. Vasrudakkal verik az autókat. Ez Franciaország? Bagdadban nagyobb biztonságban lennék.

Advertisement

Hat perccel később már egyenesen a francia államfőnek címezte a tweetjét:

Francois Hollande, hol van a kibaszott rendőrség? Itt legálisan megtámadhatják a Párizsba érkezőket? Vonszold el a segged a reptérre!

Advertisement

Az énekesnőt végül motorosok mentették ki szorult helyzetéből, de őket is kövekkel dobálták meg a tüntető taxisok.

Advertisement

A káosz akkor kezdődött, amikor az Uber ellen tüntető taxisok elbarikádozták a két fő reptérhez (Roissy Charles de Gaulle és az Orly), valamint a Gare du Nord pályaudvarhoz vezető utakat, megtámadták-felborították az Uber-sofőrök által vezetett autókat, kiszúrták a gumijaikat, beverték az ablakaikat. A francia belügyminiszter déltájban ideiglenesen be is tiltotta az Ubert a feszültség enyhítése céljából, noha hivatalosan a használata január 1-je óta tilos az országban.

(via MusicPress, Telegraph)

Fotó: AP Images

Share This Story

Get our newsletter