Courtney Love megint rosszkor volt rossz helyen, az Uber ellen t√ľntetŇĎ taxisok vasrudakkal √©s k√∂vekkel t√°madtak az aut√≥ra, amiben utazott, ŇĎ meg persze felh√°borodott.

Az √©nekesnŇĎ (√©s mellesleg Kurt Cobain l√°ny√°nak anyja) a p√°rizsi rep√ľlŇĎt√©rn√©l pont belefutott az erŇĎszakba torkoll√≥ Uber-ellenes taxist√ľntet√©sbe, √©s k√©ts√©gbeesett tweetekben k√∂z√∂lte mindezt Kanye Westtel √©s a vil√°g k√∂zv√©lem√©ny√©vel.

Megt√°madt√°k az aut√≥nkat √©s t√ļszul ejtett√©k a sofŇĎrt. Vasrudakkal verik az aut√≥kat. Ez Franciaorsz√°g? Bagdadban nagyobb biztons√°gban lenn√©k.

Hat perccel k√©sŇĎbb m√°r egyenesen a francia √°llamfŇĎnek c√≠mezte a tweetj√©t:

Francois Hollande, hol van a kibaszott rendŇĎrs√©g? Itt leg√°lisan megt√°madhatj√°k a P√°rizsba √©rkezŇĎket? Vonszold el a segged a rept√©rre!

Advertisement

Az √©nekesnŇĎt v√©g√ľl motorosok mentett√©k ki szorult helyzet√©bŇĎl, de ŇĎket is k√∂vekkel dob√°lt√°k meg a t√ľntetŇĎ taxisok.

A k√°osz akkor kezdŇĎd√∂tt, amikor az Uber ellen t√ľntetŇĎ taxisok elbarik√°dozt√°k a k√©t fŇĎ rept√©rhez (Roissy Charles de Gaulle √©s az Orly), valamint a Gare du Nord p√°lyaudvarhoz vezetŇĎ utakat, megt√°madt√°k-felbor√≠tott√°k az Uber-sofŇĎr√∂k √°ltal vezetett aut√≥kat, kisz√ļrt√°k a gumijaikat, bevert√©k az ablakaikat. A francia bel√ľgyminiszter d√©lt√°jban ideiglenesen be is tiltotta az Ubert a fesz√ľlts√©g enyh√≠t√©se c√©lj√°b√≥l, noha hivatalosan a haszn√°lata janu√°r 1-je √≥ta tilos az orsz√°gban.

Advertisement

(via MusicPress, Telegraph)

Fotó: AP Images