Azzal a kis redbullos üveggel kivertétek a két első fogát

Illustration for article titled Azzal a kis redbullos üveggel kivertétek a két első fogát

Itt a Cink történetének talán legjobb kommentpárbaja. A pesti bulinegyedről szóló imázsfilm rendezőjét Miciur azzal vádolta meg, hogy 2001-ben nők alá nyúlkált és tömegverekedést robbantott ki Murauban. Tom Gömör verziója persze más arról a 14 évvel ezelőtti estéről!

Advertisement

A meghökkent online reakciókat látva kedden Mitől annyira tenyérbemászó ez a budapesti imázsfilm? címmel posztot írtam az ötperces videóról, ami egy, a Bulinegyedben lakó hipszter egy napját mutatja be. (A klipet rendező Tom Gömörnek nagyon nem jött be a posztom, ennek a Facebookján adott hangot, a kommentek alatta megfizethetetlenek.)

Advertisement

Gömör és a kommentelők ottani reakciójánál azonban százszor viccesebb, ami a posztom alatt történt. Megjelent ugyanis emberünk régi haragosa, Miciur, és svungosan nekitámadt:

Tom Gömör baszki?! A Gömör Tamás Tom Gömör lett? Szép karriert futott be onnantól, hogy kicsit meg lett kergetve Murauban még 2001-ben, miután belénk kötöttek a haverjaival. De olyan szinten, hogy a pályán, szabad ég alatt éjszakázott, és másnap titokban visszautazott Budapestre.

Advertisement

Bár itt még nem következtek további részletek a konfliktusról, a pástra ekkor előugró Tom Gomor felhasználó meglepő módon maga kezdett el durva dolgokat felidézni a régi estéről:

Az általad említett esetre azonban érdekes módon egészen máshogy emlékszem. Egy a barátnőjére féltékeny emberke kötött belém, konkrétan rám pöckölte az égő cigarettáját Akik ismernek tudják, hogy az ilyen helyzetekből fiatalabb éveimben (amire nem vagyok büszke) nem hátráltam ki soha. Miután a srác nem nagyon hagyott más utat kapott egy jó nagy pofont. Bumm van ilyen. Ezek után eloldalgott. Majd kicsivel később rám rontott kb. húsz darab bátor legény, székekből kitekert lábakkal. Úgy mértem fel a helyzetet, hogy bár elég jó vagyok a küzdő spotokban a Steven Seagall szintet nem értem el, inkább kettős fedezékben elhagyom a helységet. Beültem a barátnőm autójába aki haza vitt a szálláshelyünkre. (Ha értenél a téli sportokhoz tudnád, hogy egy éjszakát a hegyen töltve nem lehet megúszni élve.) Másnap sőt még az egész héten remekül szórakoztunk, főleg azon, hogy rajtam egy karcolás sem lett…

Advertisement

Mire Miciur is előlépett a saját verziójával a történtekről:

Na ez a történet addig igaz is volt, hogy “barátnőjére féltékeny”. De onnantól te is tudod, hogy máshogy történt: minősíthetetlenül viselkedtetek a csajokkal (nem csak a barátnőm volt ott, ha emlékeznél), zaklattátok őket, folyamatosan alájuk nyúlkáltatok tánc közben, dobozos ice teával dobáltatok minket. Ezekután mondtam neked, hogy a következőnél elnyomom a cigit rajtad, ami meg is történt. Ekkor kaptam visszakézből egy ütést, ami semmilyen sérülést nem okozott, kb. ugyanilyen hatékonysággal vissza is ütöttem. De ekkor jött a balhés hírű Miku és Süni haverod besegíteni neked, ami olyan jól sikerült, hogy a bátor társaságod üveggel támadt a legjobb barátomra, akinek azzal a kis redbullos üveggel kivertétek a két első fogát (3 évig szenvedett vele, míg sikerült helyre hozni, persze Süni barátod soha nem vállalta érte a felelősséget). A szállásotokon voltunk, mivel a lakótársad elvezetett hozzátok, de nem voltál ott. Nyugi, minden részletre emlékszem, soha nem fogjuk elfelejteni a sztorit, ez alatt érts amit akarsz.

Advertisement

Maga a thread ezen a linken érhető el . Mindig mondjuk, hogy a Cinken a kommentek gyakran érdekesebbek a “hivatalos” tartalomnál!

Share This Story

Get our newsletter