This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Azt azért rögzítsük, hogy Bayer Zsolt szénné dicsérte az Indexet

Illustration for article titled Azt azért rögzítsük, hogy Bayer Zsolt szénné dicsérte az Indexet

A Magyar Hírlap vezérpublicistája természetesen Dezső András Kovács Bélá-leleplezéséért van oda meg vissza, eléggé helyesen. Itt jegyzem meg: nem lennék most a Jobbik helyében.

Advertisement

Mondjuk máskor sem. Bayer ezt írja:

Egy újságíró vette a fáradtságot, és nekifogott oknyomozni. Rászánt vagy fél évet, jött-ment, kutatott, kérdezett, felkeresett, gyűjtögetett, és letett az asztalra egy meglehetősen pontosan dokumentált tényfeltáró anyagot Béláról és családjáról. A letett anyag lélegzetelállító.

Advertisement

Az viszont igazán nem szép dolog, hogy a Széles Gábor-újság az utóbbi időben nem rakja ki online a publicisztikákat ától cettig, hanem csak elhúzza a mézesmadzagot egy ajánlóval. Nem lesz ennek jó vége, ezt még úgy is állítom, hogy a jelenség miatt most épp vettünk egy nyomtatott példányt a közértben. Annyira nem érte meg, a Bayer-szöveg többi része ugyanis nem sokkal több az Index-cikk ismertetésénél.

Vagyis annyival több, hogy szóvá teszi a mátészalkai önkormányzati Jobbik–MSZP-összeborulást – ha jól értem, ott ezek közösen próbálják leverni a Fideszt –, melyből kiindulva ezzel zárja sorait:

Mondom, a mátészalkai történettel folytatjuk. Addig is: élvezzük Béla magyarázkodásának és a Jobbik elbélásodásának minden pillanatát...

Advertisement

Hát jó, élvezzük. Abból olyan nagy baj nem lehet.

Share This Story

Get our newsletter