Azt azért rögzítsük, hogy Bayer Zsolt szénné dicsérte az Indexet

Illustration for article titled Azt azért rögzítsük, hogy Bayer Zsolt szénné dicsérte az Indexet

A Magyar Hírlap vezérpublicistája természetesen Dezső András Kovács Bélá-leleplezéséért van oda meg vissza, eléggé helyesen. Itt jegyzem meg: nem lennék most a Jobbik helyében.

Advertisement

Mondjuk máskor sem. Bayer ezt írja:

Egy újságíró vette a fáradtságot, és nekifogott oknyomozni. Rászánt vagy fél évet, jött-ment, kutatott, kérdezett, felkeresett, gyűjtögetett, és letett az asztalra egy meglehetősen pontosan dokumentált tényfeltáró anyagot Béláról és családjáról. A letett anyag lélegzetelállító.

Advertisement

Az viszont igazán nem szép dolog, hogy a Széles Gábor-újság az utóbbi időben nem rakja ki online a publicisztikákat ától cettig, hanem csak elhúzza a mézesmadzagot egy ajánlóval. Nem lesz ennek jó vége, ezt még úgy is állítom, hogy a jelenség miatt most épp vettünk egy nyomtatott példányt a közértben. Annyira nem érte meg, a Bayer-szöveg többi része ugyanis nem sokkal több az Index-cikk ismertetésénél.

Vagyis annyival több, hogy szóvá teszi a mátészalkai önkormányzati Jobbik–MSZP-összeborulást – ha jól értem, ott ezek közösen próbálják leverni a Fideszt –, melyből kiindulva ezzel zárja sorait:

Mondom, a mátészalkai történettel folytatjuk. Addig is: élvezzük Béla magyarázkodásának és a Jobbik elbélásodásának minden pillanatát...

Advertisement

Hát jó, élvezzük. Abból olyan nagy baj nem lehet.

Share This Story

Get our newsletter