Elég régen írtunk utoljára a Honfoglalás 2000 Egyesületről – megérdemelten –, a most érkezett közleményszerű meghívóval azonban ismét átugrotta az ingerküszöböt Szilvásy György elnök.

Advertisement

Aki nagy kérdésekbe vágta bele a fejszéjét, ekképpen:

A Honfoglalás 2000 Egyesület, 2015. április 16-án, csütörtökön 11:00 órakor tiltakozó Nyilatkozatot ad át megmozdulásán, a Nemzeti Média és Hírközlő Hatóság székháza előtt (1015 Ostrom utca 23–25. – Batthyány utca sarok) Karas Mónika elnök asszonynak címezve. Az egyesület tagsága tiltakozik, követeli, hogy az Origó és az Index internetes hírportálok azonnal szüntessék be a megengedhetetlen, botrányos, a jó ízlést sértő képek, közlemények, és filmek közlését. A Hatóság pedig függessze fel a két hírportál működését – adott esetben végleg tiltsa be. A gyermekek megrontása és a nők megalázása megengedhetetlen! A tiltakozó akcióra tisztelettel meghívjuk a sajtó munkatársait, ahol átadjuk az akcióra okot adó obszcén közlemények listáját. Kérjük a szerkesztőséget, hogy adjon lehetőséget, hogy valamelyik műsorban is beszélhessünk a hírportálok elfogadhatatlan közleményeiről!

Itt szeretném megjegyezni, hogy a gyermekek megrontása és a nők megalázás szerintem is teljes mértékben megengedhetetlen. Hova tart ez a világ, nem is értem.

Viszont szerintetek melyik műsorunkban beszéljen Szilvásy az elfogadhatatlan közleményekről?

Advertisement

[a kép origós!]