This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Azonnal tiltsák be az Indexet és az Origót!

Illustration for article titled Azonnal tiltsák be az Indexet és az Origót!

Elég régen írtunk utoljára a Honfoglalás 2000 Egyesületről – megérdemelten –, a most érkezett közleményszerű meghívóval azonban ismét átugrotta az ingerküszöböt Szilvásy György elnök.

Advertisement

Aki nagy kérdésekbe vágta bele a fejszéjét, ekképpen:

A Honfoglalás 2000 Egyesület, 2015. április 16-án, csütörtökön 11:00 órakor tiltakozó Nyilatkozatot ad át megmozdulásán, a Nemzeti Média és Hírközlő Hatóság székháza előtt (1015 Ostrom utca 23–25. – Batthyány utca sarok) Karas Mónika elnök asszonynak címezve. Az egyesület tagsága tiltakozik, követeli, hogy az Origó és az Index internetes hírportálok azonnal szüntessék be a megengedhetetlen, botrányos, a jó ízlést sértő képek, közlemények, és filmek közlését. A Hatóság pedig függessze fel a két hírportál működését – adott esetben végleg tiltsa be. A gyermekek megrontása és a nők megalázása megengedhetetlen! A tiltakozó akcióra tisztelettel meghívjuk a sajtó munkatársait, ahol átadjuk az akcióra okot adó obszcén közlemények listáját. Kérjük a szerkesztőséget, hogy adjon lehetőséget, hogy valamelyik műsorban is beszélhessünk a hírportálok elfogadhatatlan közleményeiről!

Advertisement

Itt szeretném megjegyezni, hogy a gyermekek megrontása és a nők megalázás szerintem is teljes mértékben megengedhetetlen. Hova tart ez a világ, nem is értem.

Viszont szerintetek melyik műsorunkban beszéljen Szilvásy az elfogadhatatlan közleményekről?

Advertisement

[a kép origós!]

Share This Story

Get our newsletter