El√©g r√©gen √≠rtunk utolj√°ra a Honfoglal√°s 2000 Egyes√ľletrŇĎl ‚Äď meg√©rdemelten ‚Äď, a most √©rkezett k√∂zlem√©nyszerŇĪ megh√≠v√≥val azonban ism√©t √°tugrotta az ingerk√ľsz√∂b√∂t Szilv√°sy Gy√∂rgy eln√∂k.

Aki nagy kérdésekbe vágta bele a fejszéjét, ekképpen:

A Honfoglal√°s 2000 Egyes√ľlet, 2015. √°prilis 16-√°n, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n 11:00 √≥rakor tiltakoz√≥ Nyilatkozatot ad √°t megmozdul√°s√°n, a Nemzeti M√©dia √©s H√≠rk√∂zlŇĎ Hat√≥s√°g sz√©kh√°za elŇĎtt (1015 Ostrom utca 23‚Äď25. ‚Äď Batthy√°ny utca sarok) Karas M√≥nika eln√∂k asszonynak c√≠mezve. Az egyes√ľlet tags√°ga tiltakozik, k√∂veteli, hogy az Orig√≥ √©s az Index internetes h√≠rport√°lok azonnal sz√ľntess√©k be a megengedhetetlen, botr√°nyos, a j√≥ √≠zl√©st s√©rtŇĎ k√©pek, k√∂zlem√©nyek, √©s filmek k√∂zl√©s√©t. A Hat√≥s√°g pedig f√ľggessze fel a k√©t h√≠rport√°l mŇĪk√∂d√©s√©t ‚Äď adott esetben v√©gleg tiltsa be. A gyermekek megront√°sa √©s a nŇĎk megal√°z√°sa megengedhetetlen! A tiltakoz√≥ akci√≥ra tisztelettel megh√≠vjuk a sajt√≥ munkat√°rsait, ahol √°tadjuk az akci√≥ra okot ad√≥ obszc√©n k√∂zlem√©nyek list√°j√°t. K√©rj√ľk a szerkesztŇĎs√©get, hogy adjon lehetŇĎs√©get, hogy valamelyik mŇĪsorban is besz√©lhess√ľnk a h√≠rport√°lok elfogadhatatlan k√∂zlem√©nyeirŇĎl!

Itt szeretn√©m megjegyezni, hogy a gyermekek megront√°sa √©s a nŇĎk megal√°z√°s szerintem is teljes m√©rt√©kben megengedhetetlen. Hova tart ez a vil√°g, nem is √©rtem.

Advertisement

Viszont szerintetek melyik mŇĪsorunkban besz√©ljen Szilv√°sy az elfogadhatatlan k√∂zlem√©nyekrŇĎl?

[a kép origós!]