Interjút adott a Cinknek, estére kiderült, mi a valóság ahhoz képest, amit olyan meggyőzően mondott a DK szervezettségéről.

Advertisement

Igazán viccesen rímel egymásra Gyurcsány egyik Gazda Albertnek adott válasza és a valóság. Albert hétfőn beszélgetett el jó hosszan a volt miniszterelnökkel, keddre letisztázta és megszerkesztette a beszélgetést, amit kedden délután hatkor élesített.

Advertisement

A szavak és a valóság viszonyára Hibernalthullohiggadtsag felhasználó hívta fel a figyelmet nem sokkal később:

Ma reggel, Cink szerkesztőség, Gyurcsány Ferenc:

"Ma a legvilágosabb stratégiával, a legszervezettebben, a legkiszámíthatóbban a DK van jelen ezen a térfélen. A DK-nak a legnagyobb a szervezeti-politikai-mozgalmi potenciálja, övé a legegészségesebb szervezet"

Ma este, valóság:

A DK miatt bukja Óbudát a baloldal, a DK-nak még a listája sem jött össze

És igen! Ha nem olvastad volna az Indexen: a DK annyira egészséges, hatalmas szervezeti potenciállal bíró szervezet, hogy a budapesti III. kerületben a koordinált baloldali stratégia jegyében a 16 egyéni körzetből 9-ben indult volna DK-s jelölt, ebből 6-ben egyedül, 3-ben pedig a többiek közös támogatásával. Csakhogy ebből a 9-ből 5 helyen nem jött össze nekik határidőre a szükséges mennyiségű ajánló aláírás. Az egyik hely, ahol nem tudtak eleget gyűjteni, pont az egyik közös körzet volt, így ott az összefogó baloldalnak emaitt egyáltalán nem lesz jelöltje. Ki nem találod, itt hány aláírás kellett volna a boldogsághoz.

Advertisement

65 darab.

Share This Story

Get our newsletter