Az utolsó pillanatig közvetítette anyja halálát a rádiós

Illustration for article titled Az utolsó pillanatig közvetítette anyja halálát a rádiós

Scott Simon, az NPR műsorvezetője végigtweetelte anyja utolsó pillanatait. Nem könnyű olvasmányok 160 karakterben.

Advertisement

Én nem ismerem Simon munkáját, a CNN cikke szerint viszont már a kezdetektől fogva az a a típus volt, aki mindent, de tényleg mindent megoszt Twitteren. Sőt, nem kizárólag ott. Amikor feleségével örökbefogadott egy gyereket 2004-ben, egy egész rádióműsort szentelt a részleteknek.

Advertisement

Anya és én elénekeltük a We'll Meet Againt. Minden szónak jelentése van. Benéz egy nővér és megkérdezi, hogy lehet-e számot kérni.

Simon többmillió követője már hozzászokhatott ahhoz, hogy apró-cseplő részleteket kap a férfi életéből. Július 26-án azonban sokkal komorabb lett a hangulat, a rádiós tweetjei ugyanis kizárólag egy kórházból, anyja halálos ágya mellől érkeztek.

Advertisement

Szeretem anyám kezét fogni. Kilencéves korom óta nem fogtam így. Miért hagytam abba? Férfiatlannak tartottam? Mekkora hülyeség.

Advertisement

I know end might be near as this is only day of my adulthood I've seen my mother and she hasn't asked, "Why that shirt?"

Advertisement

Tudom, hogy közel lehet a vég, mert ez felnőttkorom egyetlen napja, amikor találkoztam anyámmal és nem kérdezte meg, hogy "miért ez az ing?"

A legfontosabb Tweeteket el tudjátok olvasni a CNN cikkében. Tényleg nem egy könnyű kedd reggeli olvasmány, pedig valaki a telefonjáról pötyögte.

Share This Story

Get our newsletter