Scott Simon, az NPR mŇĪsorvezetŇĎje v√©gigtweetelte anyja utols√≥ pillanatait. Nem k√∂nnyŇĪ olvasm√°nyok 160 karakterben.

√Čn nem ismerem Simon munk√°j√°t, a CNN cikke szerint viszont m√°r a kezdetektŇĎl fogva az a a t√≠pus volt, aki mindent, de t√©nyleg mindent megoszt Twitteren. SŇĎt, nem kiz√°r√≥lag ott. Amikor feles√©g√©vel √∂r√∂kbefogadott egy gyereket 2004-ben, egy eg√©sz r√°di√≥mŇĪsort szentelt a r√©szleteknek.

Anya √©s √©n el√©nekelt√ľk a We'll Meet Againt. Minden sz√≥nak jelent√©se van. Ben√©z egy nŇĎv√©r √©s megk√©rdezi, hogy lehet-e sz√°mot k√©rni.

Simon t√∂bbmilli√≥ k√∂vetŇĎje m√°r hozz√°szokhatott ahhoz, hogy apr√≥-cseplŇĎ r√©szleteket kap a f√©rfi √©let√©bŇĎl. J√ļlius 26-√°n azonban sokkal komorabb lett a hangulat, a r√°di√≥s tweetjei ugyanis kiz√°r√≥lag egy k√≥rh√°zb√≥l, anyja hal√°los √°gya mellŇĎl √©rkeztek.

Advertisement

Szeretem any√°m kez√©t fogni. Kilenc√©ves korom √≥ta nem fogtam √≠gy. Mi√©rt hagytam abba? F√©rfiatlannak tartottam? Mekkora h√ľlyes√©g.

I know end might be near as this is only day of my adulthood I've seen my mother and she hasn't asked, "Why that shirt?"

Advertisement

Tudom, hogy k√∂zel lehet a v√©g, mert ez felnŇĎttkorom egyetlen napja, amikor tal√°lkoztam any√°mmal √©s nem k√©rdezte meg, hogy "mi√©rt ez az ing?"

A legfontosabb Tweeteket el tudj√°tok olvasni a CNN cikk√©ben. T√©nyleg nem egy k√∂nnyŇĪ kedd reggeli olvasm√°ny, pedig valaki a telefonj√°r√≥l p√∂ty√∂gte.