ErrŇĎl Arszenyij Jacenyuk minisztereln√∂k rendelkezett percekkel ezelŇĎtt. Parancsnokt√≥l az utols√≥ munkat√°rsig mennie kell mindenkinek. A hat√°r√°tkelŇĎhelyek mŇĪk√∂d√©s√©nek fenntart√°sa v√©gett az orsz√°g m√°s megy√©ibŇĎl k√ľldenek dolgoz√≥kat az √©rintett k√°rp√°taljai √°llom√°shelyekre. Durva?

Az. Nem utolsósorban azért is, mert mint tudjátok, Ukrajna és Magyarország határos.

Hogy hogy √©rtem ezt? H√°t √ļgy, hogy amennyiben val√≥ban a csemp√©sz√ļtvonalak ellenŇĎrz√©s√©nek idŇĎszerŇĪ k√©rd√©sei √°lltak a munk√°csi bandah√°bor√ļ h√°tter√©ben ‚Äď m√°rpedig ez a verzi√≥ imm√°r az √°ltal√°nosan elfogadott verzi√≥, √©s l√©nyeg√©ben 100%, hogy nem terel√©s ‚Äď, √©s az ukr√°n korm√°nyzat azt a k√∂vetkeztet√©st vonta le, hogy a vonatkoz√≥ √°tkelŇĎhelyek v√°mosai s√°rosak, akkor az vethet n√©mi √°rny√©kot ezen √°tkelŇĎhelyek magyarorsz√°gi oldalainak mŇĪk√∂dtetŇĎire is.

√ögyhogy most m√©g k√≠v√°ncsibban v√°rom a fejlem√©nyeket, mint eddig. A h√≠r egy√©bk√©nt az ukr√°n korm√°ny honlapj√°n jelent meg, √©s a sz√∂vegben sz√≥ van arr√≥l is: utas√≠tott√°k a bel√ľgyminisztert, halad√©ktalanul kezdem√©nyezzen nyomoz√°sokat a k√°rp√°taljai csemp√©szettel kapcsolatban.

Advertisement

Update: Itt egy friss Cink-poszt. √ögy tŇĪnik, nem lehet √ļgy csemp√©szni, hogy csak az egyik oldalon korrump√°lunk.