Vanda cégénél leállt az élet, mert a munkatársak azon tanakodnak, hogy egy másfél perces kukkolós leszbikus pornójelenetet magyar vonaton forgattak-e.

Vanda nemcsak posztolt, elektronikus levelet is √≠rt nek√ľnk:

Kedves Cinkesek!

A mai v√°llalati levlist√°n semmilyen m√°s topik nincsen, csak egy porn√≥ vide√≥, amit az egyik koll√©ga k√ľld√∂tt k√∂rbe. Most nŇĎk √©s f√©rfiak, teljes egyet√©rt√©sben n√©znek porn√≥t, munkaidŇĎben, a munkhely√ľk√∂n.

A k√©rd√©s az, hogy vajon valamelyik magyar vonalon forgott-e ez a mŇĪalkot√°s. Mivel a cink.hu komment szekci√≥ja f√©l√≥ra alatt mindenre f√©nyt der√≠t, j√≥ lenne, ha kiker√ľlne, hogy ne essen √©rezhetŇĎen a GDP a c√©g√ľnk miatt.

Nekem fogalmam sincs, ritk√°n j√°rok vonattal √©s az √ľl√©shuzatokra akkor sem eml√©kezn√©k, ha sŇĪrŇĪbben j√°rn√©k, √ļgyhogy a porn√≥- √©s vonatoz√°skedvelŇĎ olvas√≥khoz fordulok szakv√©lem√©ny√©rt. A dolog akkor lenne izgalmas, ha egy adott ponton megjelenne egy M√ĀV-reform√©rt felelŇĎs korm√°nytag, √©s besz√°llna, de ameddig n√©ztem, addig ilyen nem t√∂rt√©nt. A film legink√°bb lehangol√≥nak nevezhetŇĎ, de h√°tha siker√ľl visszal√∂kn√ľnk egy hazai c√©get a termel√©s √∂sv√©ny√©re.

update: NAK már meg is oldotta a rejtvényt, a megoldás idelent a válaszok között!