T├ętov├ín indult Melbourne-ben az ├║j turb├│korszak, de a t├ęv├ęsek kitettek maguk├ęrt. Eddig is volt az orrk├║pon kamera, de ez most egyr├ęszt Valtteri Bottas ┼Ĺr├╝lt j├│l kin├ęz┼Ĺ, Martini Racing-fest├ęs┼▒ Williams├ęre ker├╝lt, m├ísr├ęszt forgathat├│! ├ës forgatj├ík is.

A k├ępen azt l├ítjuk, ahogy 10 k├Ârrel a v├ęge el┼Ĺtt Jean-├ëric Vergne megbotlik a c├ęlegyenes el┼Ĺtti kanyarban, Bottas pedig lecsap a lend├╝let├ęt vesztett Toro Rosso-ra, majd a kamera vid├íman ben├ęz balra, ahol m├ír r├ęg nincs semmi. Sz├ęp ad├ísrendez┼Ĺi munka ez, a sz├ímtalan bej├Âv┼Ĺ k├ęp k├Âz├╝l ki kell sz├║rni, hogy valami ├ęrdekes lesz, majd a megfelel┼Ĺ pillanatban odaforgatni az orrk├║pkamer├ít.

Az ├│vatoskod├│ aut├│versenyben egy├ęrtelm┼▒en a m├ísodik ├ęvad├ít kezd┼Ĺ Bottas el┼Ĺz├ęsei voltak a legsz├│rakoztat├│bb pillanatok, ├ęs nagyon j├│t tett a k├Âzvet├şt├ęsnek, hogy pont az ┼Ĺ aut├│j├ínak orr├ír├│l lehetett a legt├Âbbsz├Âr b├ím├ęszkodni, a k├ęk-piros, fantasztikusan ├ęs j├│ ├ęrtelemben nyolcvanas ├ęvekbeli cs├şkok mell┼Ĺl.