T√©tov√°n indult Melbourne-ben az √ļj turb√≥korszak, de a t√©v√©sek kitettek maguk√©rt. Eddig is volt az orrk√ļpon kamera, de ez most egyr√©szt Valtteri Bottas ŇĎr√ľlt j√≥l kin√©zŇĎ, Martini Racing-fest√©sŇĪ Williams√©re ker√ľlt, m√°sr√©szt forgathat√≥! √Čs forgatj√°k is.

A k√©pen azt l√°tjuk, ahogy 10 k√∂rrel a v√©ge elŇĎtt Jean-√Čric Vergne megbotlik a c√©legyenes elŇĎtti kanyarban, Bottas pedig lecsap a lend√ľlet√©t vesztett Toro Rosso-ra, majd a kamera vid√°man ben√©z balra, ahol m√°r r√©g nincs semmi. Sz√©p ad√°srendezŇĎi munka ez, a sz√°mtalan bej√∂vŇĎ k√©p k√∂z√ľl ki kell sz√ļrni, hogy valami √©rdekes lesz, majd a megfelelŇĎ pillanatban odaforgatni az orrk√ļpkamer√°t.

Az √≥vatoskod√≥ aut√≥versenyben egy√©rtelmŇĪen a m√°sodik √©vad√°t kezdŇĎ Bottas elŇĎz√©sei voltak a legsz√≥rakoztat√≥bb pillanatok, √©s nagyon j√≥t tett a k√∂zvet√≠t√©snek, hogy pont az ŇĎ aut√≥j√°nak orr√°r√≥l lehetett a legt√∂bbsz√∂r b√°m√©szkodni, a k√©k-piros, fantasztikusan √©s j√≥ √©rtelemben nyolcvanas √©vekbeli cs√≠kok mellŇĎl.