Illustration for article titled Az új Call of Duty trailerében Kevin Spacey leigázza Amerikát

Mindenki föl tudná sorolni azt a pár popkulturális karaktert, akik a legnagyobb hatással voltak rá. Számomra Captain Price és Frank Underwood a legnagyobbak közé tartoznak. Ezért nem hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy a House of Cards és a Call of Duty frigyre lépnek egymással.

A videóban persze nem maga Frank Underwood, hanem a Netflix sorozatában az őt megformáló Kevin Spacey szerepel CGI karakterként. A hang és a stílus viszont ugyanaz. A majd háromperces trailerben Spacey Underwood cinikus hangján magyarázza meg, igazából miben is áll ez az "amerikai demokrácia" dolog. Spoilerezek: nincs túl nagy véleménnyel róla. Eközben felvételeket láthatunk egy jövőben játszódó háborúról, amiben a gonosz politikusnak valószínűleg benne van a keze.

Advertisement

Captain Price a Call of Duty-sorozat egyik nagy ikonja, fedőnevén Bravo Six. Bár ő nem szerepel a videóban, de az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty játékokban (ó, régi szép idők) legalább egy cameo vagy utalás erejéig mindig feltűnt. Sajnos ezt a játékot már nem ők csinálják, Price nem kap már helyet, de akkor is eljátszottam a gondolattal, ahogy a szivarozó brit hős csendesen kivégzi a főgonosz Kevin Spaceyt.

Ezt a játékot most várom, nagyon.

[via Mashable]

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter