This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az új Call of Duty trailerében Kevin Spacey leigázza Amerikát

Illustration for article titled Az új Call of Duty trailerében Kevin Spacey leigázza Amerikát

Mindenki föl tudná sorolni azt a pár popkulturális karaktert, akik a legnagyobb hatással voltak rá. Számomra Captain Price és Frank Underwood a legnagyobbak közé tartoznak. Ezért nem hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy a House of Cards és a Call of Duty frigyre lépnek egymással.

A videóban persze nem maga Frank Underwood, hanem a Netflix sorozatában az őt megformáló Kevin Spacey szerepel CGI karakterként. A hang és a stílus viszont ugyanaz. A majd háromperces trailerben Spacey Underwood cinikus hangján magyarázza meg, igazából miben is áll ez az "amerikai demokrácia" dolog. Spoilerezek: nincs túl nagy véleménnyel róla. Eközben felvételeket láthatunk egy jövőben játszódó háborúról, amiben a gonosz politikusnak valószínűleg benne van a keze.

Advertisement

Captain Price a Call of Duty-sorozat egyik nagy ikonja, fedőnevén Bravo Six. Bár ő nem szerepel a videóban, de az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty játékokban (ó, régi szép idők) legalább egy cameo vagy utalás erejéig mindig feltűnt. Sajnos ezt a játékot már nem ők csinálják, Price nem kap már helyet, de akkor is eljátszottam a gondolattal, ahogy a szivarozó brit hős csendesen kivégzi a főgonosz Kevin Spaceyt.

Ezt a játékot most várom, nagyon.

[via Mashable]

Share This Story

Get our newsletter