Tényleg lazacos horgászvízzé alakult a metró a viharban, de a városiak mobillal szerettek volna halat fogni a Keletinél. Ez így nem fog menni! Megtanítom, hogyan kell nyugdíjast imitáló műléggyel becsapni a budapesti metrólazacot.

A Budapest fáit megtizedelő vihar közben tegnap horgásztanácsokat írtam azoknak, akik a frissen kialakult zúgókon és mély vízű medencékben szeretnék elejteni az ismert óriás lazacfélét.

Advertisement

De nem hittem volna, hogy a fővárosi metrózók ennyire rászorulnak a tanácsra. Kollégánk, Péter ugyanis a fenti képet kapta le a Keletinél.

Micsoda amatőrizmus! Ott az ígéretes zúgó, de akárhányan próbálják, az érintőképernyőre nem fog soha odavágni! Ilyenkor inkább bele kéne lökni az áramlatba egy gyengébb utast, és figyelni, hogy a lépcső tövénél nem vág-e rá a kapitális ragadozó. Ha elragadta, háromnegyedig nyert ügyed van: egy kerekes bevásárlókocsiból és pár méter műselyemből köss gyorsan nyugdíjaslegyet, és fuldokló utast imitálva azt úsztasd le a zuhatagon!

Nem maradhat el az agresszív kapás, és máris kezdődhet a fárasztás az ingyenbérletesek legnagyobb ragadozójára, a budapesti metrólazacra!

Share This Story

Get our newsletter