This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az ott egy börtönőr, ha minden igaz

Illustration for article titled Az ott egy börtönőr, ha minden igaz

És egyáltalán nem rendőr. Illetve börtönőr is csak volt, most őrizetes, már amennyiben jól használom a terminológiát. A nagydarab kopaszról van szó, aki a piros pólós nyurga és a fehér pólós kerékpáros között helyezkedik el. Ő az, aki brutálisan megverte azt a szegedi lányt.

Advertisement

Kedden este futtában már beszámoltunk róla, hogy elkapta a megyei rendőrség a pasast, aki alaposan gyanúsítható a nagy visszhangot kiváltott hét végi cselekmények elkövetésével. A zsaruk aztán átpasszolták a dolgot a nyomozó ügyészségnek, méghozzá hatáskör és illetékesség hiánya miatt, minek következtében felmerült, akár rendőr is lehetett a férfi, de ezt rögvest cáfolták. Elsőként a hvg.hu írta meg, hogy tudomásuk szerint börtönőr volt a támadó, valamivel később pedig az mno.hu is ezt részletezte, azzal egészítve ki az infót, hogy már el is bocsátották a őrizetbe vett férfit. Akit a rendőrség nem hallgatott ki – a fentiek miatt nem is tehette –, az ügyészség meg mára ígért részleteket. A hírekben egyébként egy gyanúsított szerepel, és a mellékelt videóban is az látszik, hogy a többiek inkább visszatartani próbálják az agresszív alakot, akinek őrjöngése során jobbra-balra dől mindenki a környéken. Viszont az is igaz, hogy a felvétel nem az elejétől ábrázolja a konfliktust, addigra szegény lány már a földön fekszik, és fel sem tud kelni. Tanúk szerint előzőleg őt többen is ütötték.

Share This Story

Get our newsletter