Az ötödik dimenzióban járt egy fideszes képviselő?

Illustration for article titled Az ötödik dimenzióban járt egy fideszes képviselő?

Úgy tűnik, váratlan vetélytársa akadt az energiacellát már majdnem sorozatgyártó Széles Gábornak, aki a Tesla-generátorral örökre bebetonozná a Fidesz uralmát. Pócs "Dinnyés" János jászsági fideszes országgyűlési képviselő ugyanis közel járt az ötödik dimenzióhoz.

Advertisement

Kosnya, a híres netgombász vette észre, hogy Pócs János, "Országgyűlési képviselő, Jászapáti polgármestere, A JÁSZSÁG és a FIDESZ-KDNP választókerületi elnöke, a Parlament mezőgazdasági Bizottságának tagja, a Jászapáti Római Katolikus Egyházközség világi elnöke, Az év polgármestere 2012" mit posztolt ki a Facebookra. Azzal a szöveggel, hogy

Megcsodáltam azt a gépet, amely országos szinten egyedülálló módon képes 5 dimenziót is alkotni

Advertisement

Én nem értek a fizikához, de úgy képzelem, hogy egy ötdimenziós kulccsal Pócs János bárhová bejuthat a világon. Vagy ha szabnak neki egy ötdimenziós teljes testpáncélt, akkor akár a falakon is áthatolhat. De lehet, hogy totálisan félreértem az egészet, ezért a Facebookon meg is kérdeztem Pócstól, hogy mit is jelent ez az öt dimenzió. A válaszát azonnal posztolom, addig pedig arról ábrándozom, hogy mit kezdene a kormánypárt azzal, ha hirtelen a kezében lenne egy falakon áthatolni képes, jól szervezett aktivistahálózat. Vagy milyen helyeken tűnne fel Kövér László, ha meglenne ez a szuperképessége. És Kerényi Imre?

Share This Story

Get our newsletter