√ögy tŇĪnik, v√°ratlan vet√©lyt√°rsa akadt az energiacell√°t m√°r majdnem sorozatgy√°rt√≥ Sz√©les G√°bornak, aki a Tesla-gener√°torral √∂r√∂kre bebetonozn√° a Fidesz uralm√°t. P√≥cs "Dinny√©s" J√°nos j√°szs√°gi fideszes orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎ ugyanis k√∂zel j√°rt az √∂t√∂dik dimenzi√≥hoz.

Kosnya, a h√≠res netgomb√°sz vette √©szre, hogy P√≥cs J√°nos, "Orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎ, J√°szap√°ti polg√°rmestere, A J√ĀSZS√ĀG √©s a FIDESZ-KDNP v√°laszt√≥ker√ľleti eln√∂ke, a Parlament mezŇĎgazdas√°gi Bizotts√°g√°nak tagja, a J√°szap√°ti R√≥mai Katolikus Egyh√°zk√∂zs√©g vil√°gi eln√∂ke, Az √©v polg√°rmestere 2012" mit posztolt ki a Facebookra. Azzal a sz√∂veggel, hogy

Megcsod√°ltam azt a g√©pet, amely orsz√°gos szinten egyed√ľl√°ll√≥ m√≥don k√©pes 5 dimenzi√≥t is alkotni

√Čn nem √©rtek a fizik√°hoz, de √ļgy k√©pzelem, hogy egy √∂tdimenzi√≥s kulccsal P√≥cs J√°nos b√°rhov√° bejuthat a vil√°gon. Vagy ha szabnak neki egy √∂tdimenzi√≥s teljes testp√°nc√©lt, akkor ak√°r a falakon is √°thatolhat. De lehet, hogy tot√°lisan f√©lre√©rtem az eg√©szet, ez√©rt a Facebookon meg is k√©rdeztem P√≥cst√≥l, hogy mit is jelent ez az √∂t dimenzi√≥. A v√°lasz√°t azonnal posztolom, addig pedig arr√≥l √°br√°ndozom, hogy mit kezdene a korm√°nyp√°rt azzal, ha hirtelen a kez√©ben lenne egy falakon √°thatolni k√©pes, j√≥l szervezett aktivistah√°l√≥zat. Vagy milyen helyeken tŇĪnne fel K√∂v√©r L√°szl√≥, ha meglenne ez a szuperk√©pess√©ge. √Čs Ker√©nyi Imre?