Illustration for article titled Az öt legjobb idézet Oravecz Nóra San Franciscó-i tanulmányútjáról

A népszerű író/social media manager/életmód-tanácsadó ösztöndíjjal érkezett a Prezi amerikai központjába, és szerencsére mindenről beszámol a blogjában.

Advertisement

Oravecz Nóra persze nem lenne Oravecz Nóra, ha nem romantikus regénybe illő mesevilágként ábrázolná a magyar startup-zászlóshajó mindennapjait. Következzenek hát a legjobb mondatok az eddigi beszámolókból, és persze tűkön ülve várjuk a folytatást!

1. "Ha körbenézek, csupa eltökélt embert látok a Preziben, akik eléggé motiválva vannak ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból."

Advertisement

2. "Otthon nem hiszem, hogy sok helyen engedik meg, hogy ebéd után még pingpongozz a srácokkal egy picit – kivéve a Prezi és a Ustream."

3. "Akárhányszor a Prezi vagy a Ustream közelébe kerülök, csak arra tudok gondolni, hogy vajon hány szabadságorientált ember dolgozik freelancerként, rendszertelen élettel azért, mert nem találta meg a számára legmegfelelőbb környezetet."

Advertisement

4. "Higgy magadban, arra, hogy bármire képes vagy, hogy megoldod a nehézségeket, hogy legyőzöd őket, hogy átléped az akadályokat, mert képes vagy rá- csak venned kell a bátorságot, hogy szembenézz azzal, hogy minden érted történik."

5. "Hiszen San Francisco erről szól. Arról, hogy találd meg magad, váltsd valóra az álmaidat."

Advertisement

Fotó: Oravecz Nóra

(A tippért köszönet Ern0-nek.)

Share This Story

Get our newsletter