A n√©pszerŇĪ √≠r√≥/social media manager/√©letm√≥d-tan√°csad√≥ √∂szt√∂nd√≠jjal √©rkezett a Prezi amerikai k√∂zpontj√°ba, √©s szerencs√©re mindenrŇĎl besz√°mol a blogj√°ban.

Oravecz N√≥ra persze nem lenne Oravecz N√≥ra, ha nem romantikus reg√©nybe illŇĎ mesevil√°gk√©nt √°br√°zoln√° a magyar startup-z√°szl√≥shaj√≥ mindennapjait. K√∂vetkezzenek h√°t a legjobb mondatok az eddigi besz√°mol√≥kb√≥l, √©s persze tŇĪk√∂n √ľlve v√°rjuk a folytat√°st!

1. "Ha körbenézek, csupa eltökélt embert látok a Preziben, akik eléggé motiválva vannak ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból."

2. "Otthon nem hiszem, hogy sok helyen engedik meg, hogy eb√©d ut√°n m√©g pingpongozz a sr√°cokkal egy picit ‚Äď kiv√©ve a Prezi √©s a Ustream."

Advertisement

3. "Ak√°rh√°nyszor a Prezi vagy a Ustream k√∂zel√©be ker√ľl√∂k, csak arra tudok gondolni, hogy vajon h√°ny szabads√°gorient√°lt ember dolgozik freelancerk√©nt, rendszertelen √©lettel az√©rt, mert nem tal√°lta meg a sz√°m√°ra legmegfelelŇĎbb k√∂rnyezetet."

4. "Higgy magadban, arra, hogy b√°rmire k√©pes vagy, hogy megoldod a neh√©zs√©geket, hogy legyŇĎz√∂d ŇĎket, hogy √°tl√©ped az akad√°lyokat, mert k√©pes vagy r√°- csak venned kell a b√°tors√°got, hogy szemben√©zz azzal, hogy minden √©rted t√∂rt√©nik."

Advertisement

5. "Hiszen San Francisco errŇĎl sz√≥l. Arr√≥l, hogy tal√°ld meg magad, v√°ltsd val√≥ra az √°lmaidat."

Fotó: Oravecz Nóra

(A tippért köszönet Ern0-nek.)