Illustration for article titled Az Origo tudja, kivel uzsonnázott Habony Árpád, de nem mondja meg

Így aztán hiába is lennétek kíváncsiak a tényfeltárás eredményére.

Tegnap a 444 közölt egy képet a kőművesdekoltázsba görnyedt miniszterelnöki tanácsadóról, ahogy egy szőke nő társaságában falatozik egy londoni étteremben.

Advertisement

Az Origo név nélkül jegyzett cikke most összeköti ezt egy másfél hetes fotóval, mely a Tatabánya–BEAC női másodosztályú kosárlabda-rangadón készült, és amelyen Habony Andy Vajna és Palácsik Tímea társaságában látható a nézőtéren. Állítólag a budapesti csapatnak drukkoltak. És most jön a cikk legjobb része:

A londoni képen Habony Árpád mellett egy szőke, félhosszú hajú lány ül az étterem bárpultjánál. Az is kivehető, hogy bár ülnek, egy meglehetősen magas hölgyről van szó. A BEAC-ban jelenleg három szőke hajú játékos szerepel. Az egyik inkább alacsony, a másiknak sokkal hosszabb a haja, a harmadik azonban akár lehet az is, aki a londoni fotón látható.

Advertisement

A cikk azonban csak odáig merészkedik, hogy “egy korábban NB I-ben is játszó, utánpótlás-válogatott kosárlabdázóról van szó”, a többit ránk bízza. Különben is, a “viszonyuk mélysége ismeretlen.”

Annyira, hogy akár még az is előfordulhat, hogy Habony Árpád nem is egy kosaraslánnyal járt Londonban.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter