This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az Origo tudja, kivel uzsonnázott Habony Árpád, de nem mondja meg

Illustration for article titled Az Origo tudja, kivel uzsonnázott Habony Árpád, de nem mondja meg

Így aztán hiába is lennétek kíváncsiak a tényfeltárás eredményére.

Tegnap a 444 közölt egy képet a kőművesdekoltázsba görnyedt miniszterelnöki tanácsadóról, ahogy egy szőke nő társaságában falatozik egy londoni étteremben.

Advertisement

Az Origo név nélkül jegyzett cikke most összeköti ezt egy másfél hetes fotóval, mely a Tatabánya–BEAC női másodosztályú kosárlabda-rangadón készült, és amelyen Habony Andy Vajna és Palácsik Tímea társaságában látható a nézőtéren. Állítólag a budapesti csapatnak drukkoltak. És most jön a cikk legjobb része:

A londoni képen Habony Árpád mellett egy szőke, félhosszú hajú lány ül az étterem bárpultjánál. Az is kivehető, hogy bár ülnek, egy meglehetősen magas hölgyről van szó. A BEAC-ban jelenleg három szőke hajú játékos szerepel. Az egyik inkább alacsony, a másiknak sokkal hosszabb a haja, a harmadik azonban akár lehet az is, aki a londoni fotón látható.

Advertisement

A cikk azonban csak odáig merészkedik, hogy “egy korábban NB I-ben is játszó, utánpótlás-válogatott kosárlabdázóról van szó”, a többit ránk bízza. Különben is, a “viszonyuk mélysége ismeretlen.”

Annyira, hogy akár még az is előfordulhat, hogy Habony Árpád nem is egy kosaraslánnyal járt Londonban.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter