This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az Orbánt Rákosiként imádó CBA-s még büszke is rá

Illustration for article titled Az Orbánt Rákosiként imádó CBA-s még büszke is rá

Véget ért a sztálinista értelemben vett bizonytalanság. A CBA tulajdonosa levélben ismerte el, hogy ő írta az elképesztő körlevelet a dolgozóinak.

Advertisement
Advertisement

Ha mézbe mártott borotvapenge-stílusban is, de elismerte Baldauf László, hogy tényleg ő írta a hirhedt körlevelet, amiben a Békemeneten való részvételre és Orbán Vezér imádására akarta rávenni a bolti eladókat. Mindezt egy Németh Péter Népszava-főszerkesztőnek írt levélben tette.

Igazán ijesztő, hogy az Orbán-hívő milliárdosban láthatólag fel sem merül, milyen gusztustalan, csak a legdurvább diktatrákra jellemző dolog kérésnek álcázott nyomásgyakorlással zsarolni szabad, de anyagilag tőle függő embereket, hogy az általa istenített politkus mellett tüntessenek. A mindenható tulaj által írt körlevelet "magánjellegű felhívásnak" nevezni vagy az ostobaság vagy a cinizmus csúcsa, Baldauf és Lázár választhatnak, melyik jelző igazabb rájuk.

Share This Story

Get our newsletter