Ezt még ma reggel írta meg a valasz.hu, de csak most vettem észre sajnos. Engem idegesít, hogy pikáns hírként kell értékelnem ezt a hírt, kár, hogy a Nobel-díj óta nem lehet másképpen.

M√°rmint nyilv√°n nem a Nobel-d√≠j, hanem a fogadtat√°sa √©s az ut√°na kibontakozott, m√°ig tart√≥ oda-vissza hiszt√©ria miatt. R√°ad√°sul √©rdeklŇĎdve musz√°j figyelnem a reakci√≥kat is, minden tekintetben. Hogy na, jobbosok, ehhez mit sz√≥ltok? Na √©s ti, balosok, mit mondtok?

A francba ezekkel a baroms√°gokkal.

Viszont itt ragadom meg az alkalmat, hogy megjegyezzem: senki sem √≠rt a Sorstalans√°gn√°l erŇĎsebb k√∂nyvet a holokausztr√≥l ‚Äď valamint nem sokan forgattak rosszabb filmet r√≥la, mint Koltai Lajos a reg√©nybŇĎl ‚Äď, √©s ezt nem 2002 √≥ta mondom mindenkinek, akinek mondhatom, hanem a 90-es √©vek eleji √ļjrakiad√°s √≥ta. Ezenfel√ľl aj√°nlom minden √©rdeklŇĎdŇĎ figyelm√©be a G√°lyanapl√≥ c., rengeteg okoss√°got tartalmaz√≥ k√∂tetet is. Ezt annak idej√©n ceruz√°val a kezemben b√∂ng√©sztem, egy csom√≥ al√°h√ļz√°s van a p√©ld√°nyomban.

Olvassatok mindennap!