Illustration for article titled ​Az Oktogonnál birkóztak egymással a bedrogoztatott angol lányok

Ugye ma be akarsz rúgni? Mielőtt az elsőt meginnád, olvasd el vendégszerzőnk, Fostos Recska igaz történetét a Budapest közepén drogtól tomboló szerencsétlenről! És szomorkodj, neked nem lesz ekkora mázlid. Hugyozást engedélyező rendőr is szerepel benne, és igaz a sztori!

Advertisement

Ezennel át is adom a szót F. Recskának, az ismert mikrobloggernek és erőcsatárnak:

D. Imre és F. Recska budapesti lakosok egy vacsoráról tartottak hazafele, és néhány perccel éjfél előtt még betértek a Hooters nevű vendéglátóipari egységbe, ahol sört rendeltek. Az alulöltözött hölgyekből álló személyzet, hol barátságosan, hol kevésbé barátságosan figyelmeztették őket a zárórára. F. Recska többször kifogásolta, hogy helyiség enteriőrjét (?) és azt, hogy a tolakodó közvetlenségük gyakran a prostitúció határait súrolja. Az italuk elfogyasztása utána az Oktogon fele vették az irányt, ahol egy, nem az évszakhoz öltözött fiatal hölgy kért tőlük segítséget külföldi nyelven. Abban kérte a segítségüket, hogy hívják fel a mentőket, mert a barátnőjükkel kábítószert itattak és ettől agresszív viselkedést tanúsított, ön- és közveszélyesé vált, stb… D.I. és F. R. Meggyőződtek arról, hogy az alul öltözött angolul beszélő csúf lány nem állít valótlant, ugyanis az állványok alatt további két fiatal lányt láttak hevesen birkózni. Itt kell megjegyezni, hogy ők sem az évszaknak megfelelő voltak felöltözve. Mire tárcsázták a mentőket már egy rendőrautó és egy közterületes autó megállt mellettük, és érdeklődtek a szituáció mibenlétéről. D.I. és F.R. viszonylag összefüggően előadta a közegnek, amit tapasztaltak, majd engedélyt kértek a vizelésre. A közterületi megbízott szóbeli engedélyének birtokában vizeletüket a Liszt Ferenc téri, Liszt Ferenc szobor mögötti bokrok közé engedték. Miután könnyítettek magukon visszatértek a tett helyszínére, ahol az emberi-, női mivoltjából, és ruháiból kivetkőzött angol tinédzsert már a rendőrök fogták le és a mentők kiérkezéséig így is tartották. A mentők a kiérkezésük után a dührohamot kapott tinédzsert, aki ütött mindenkit, aki közelébe ment, lefogták és néhány vizsgálatot végeztek el rajta. Időközben kiderült, hogy a lányok a szálláshelyükről együtt indultak el este szórakozni az opera mögötti Morisson's nevű szórakozóhelyre, ahol több honfitársukkal együtt mulattak és alkoholtartalmú italokat is fogyasztottak. Majd kettesben hagyták társukat egy fiúval – elmondásuk szerint 5 percre – és mire visszatértek, őt már a D.I. és F.R. által leírt állapotban találták. A rendőri szervek gépjárművön a Morrison'sba szállították D.I.-t és F.R.-t valamint a csúnya angol lányt az ottmaradt kabátokért. Az intézkedő rendőr, D.I. és F.R. többszöri kérésére sem volt hajlandó felkapcsolni a szirénát az Andrássy úton (a fenti kép - úgynevezett "rendőrautós szefi" - a rendőrautóban készült. A képen szereplő személyek, balról jobbra haladva: D.I., a csúnya angol lány, F.R.) Közben a dührohamot kapott lányt és annak testvérét a mentők az alsó erdősori Erzsébet korház detoxikálójába szállították a másik angol (később kiderült ausztrál) lánnyal, aki egyébként a dührohamot kapott tinédzser testvére.

A Morrison's előtt kisebb csoport állt és viszonylag nagy feltűnést keltett a rendőrautóból kipattanó D.I. és F.R. A Morrison's biztonsági őre fel is tette a kérdést F.R.-nek, hogy rendőrök-e? F.R. azt válaszolta, hogy nem, amit utólag nagyon megbánt, mert arra gondolt, hogy lefoglalhatta volna a Morrison's aznap esti teljes bevételét, mint bizonyíték majd az így megkaparintott pénzzel egy rendőrautón távozott volna. Valószínűleg az eset bekerült volna a valaha volt legmenőbb bűncselekmények közé. Végül a kabátok előkerültek és a rendőri szervek a kerület határáig vitték D.I.-t F.R.-t és a csúnya angol lányt, ahonnan gyalog folytatták az utat az alsó erdősori Erzsébet kórház detoxikálója felé. A csúnya angol lány többször hangot adott a kételyének, hogy miszerint D.I. és F.R. pusztán emberbaráti szeretetből teszik azt, amit tesznek, ezért F.R ötletére „bevallották" a csúnya angol lánynak, hogy ők ketten egy homoszekszuális pár akik éppen egy eljegyzési vacsoráról tartottak hazafelé, amikor a birkózó testvérpárba botlottak. Sztorijukat alátámasztandó csókolóztak is a Wesselényi utca és a Szövetség utca sarkán. (A csókra vonatkozó részt később mindketten töröltették a jegyzőkönyvből, de a térfigyelő kamerák felvételei alapján bizonyítottnak látszik, hogy az orális kontaktus megvolt a két tanú között)

Az alsó erdősori Erzsébet kórház detoxikálójában már teljesen lenyugodva találták a korábban őrjöngő tinédzsert, aki láthatóan szégyellte a korábbi viselkedését, ezért minden szembejövő embert, mentőst, ápolót, stb… megölelte. D.I. taxit hívott és azzal elvitte a 3 lányt a hostelbe. F.R. pedig hazament gyalog.

Advertisement

Eredeti poszt itt. Köszönjük F.R.-nak, hogy engedélyezte az utánközlést!

Share This Story

Get our newsletter