Lakott ter√ľleten, negyvenes felfest√©sn√©l elŇĎzi a kamoinsort lakott ter√ľleten bel√ľl, Hende a Facebookon n√©pszerŇĪs√≠ti.

A vide√≥t egy bar√°tomt√≥l kaptam. Elk√©pesztŇĎ a kamionok mennyis√©ge. Ez√©rt kellett felgyors√≠tanunk az M86-os √ļt √©p√≠t√©s√©t. A kamionoknak nincs helye a v√°rosokban √©s a falvakban.

Ezzel a sz√∂veggel rakott ki egy vide√≥t a Facebookj√°ra Hende had√ľgyminiszter, akinek anyira tetszett a felv√©tel, hogy azt a saj√°t Youtube-csatorn√°j√°ra is felt√∂lt√∂tte. A vide√≥n Hende bar√°tja lakott ter√ľleten, negyvenes felfest√©sn√©l folyamatosan, nagy sebess√©ggel elŇĎzget egy kamionokb√≥l, szem√©lyaut√≥kb√≥l √©s furgonokb√≥l √°ll√≥ sort. A mai b√ľntet√©s√°rak mellett j√≥ dr√°ga buli is lehetett volna. A vide√≥ alapj√°n nem a kamionoknak, hanem Hende Csaba bar√°tj√°nak nincs helye a v√°rosokban √©s falvakban. Akkor sem, ha t√©nyleg egy m√°sik emberrŇĎl van sz√≥, akkor sem, ha ez egy olyan "egy bar√°tom", ahogy nekem egy bar√°tom annak idej√©n annyira f√©lt az √ļjs√°g√°rusokt√≥l porn√≥lapv√°s√°rl√°skor, hogy n√©ha 5-6 kilom√©teres s√°t√©kat tett, mire oda mert l√©pni, √©s reszketŇĎ hangon k√©rni egy √ĖKM-et.

A kamionmentes v√°ros koncepci√≥ja a v√°laszt√°sok k√∂zeledt√©vel szokott meg√©rlelŇĎdni a politikusokban, azt√°n az idŇĎszakos betegs√©g elm√ļlik, √©s m√©gsem teszik lehetetlenn√© az √©lemiszer√°ruh√°zak √©s mindenf√©le fontos dolgokat √°rul√≥ boltok mŇĪk√∂d√©s√©t.

(A tippet köszönöm Rékának.)