This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az MTVA szerint nem cenzúrázták Bródyt, készen kapták az anyagot

Illustration for article titled Az MTVA szerint nem cenzúrázták Bródyt, készen kapták az anyagot

A köztévé közleményében azt állítja, Koncz Zsuzsa stábja döntött arról, mi kerüljön a műsorba.

Advertisement

Bródy János a Facebookon - egy azóta módosított posztban - sejtelmesen arra utalt, kicenzúrázták a tévében egy politizálós dalát, melyet Koncz Zsuzsa márciusi koncertjén adott elő (a másik politizálós dala sem fért bele a műsorba).

Advertisement

Az MTVA most az alábbiakat válaszolta: "Valótlan hír jelent meg ma a médiában, azt állítva, hogy a közmédia kivágott dalokat Koncz Zsuzsa tízedik, Aréna-beli nagykoncertjének televíziós változatából. Ezzel szemben a valóság az, hogy a felvételek előtt lefolytatott egyeztetéseken az MTVA szerkesztői kétszer 52 perces műsort kértek az alkotóktól, akik ezt el is fogadták.

Koncz Zsuzsa – ahogy előző koncertjei alkalmával is – saját stábjával közösen döntött arról, hogy mi kerüljön ebbe a kétszer 52 percbe, és ők maguk rakták össze a televíziós koncertet az eredetileg közel két és félórás felvételből. Az adáskész változatot az MTVA így készen kapta az alkotóktól. Ebben az MTVA szerkesztői nem kértek módosítást. A két részletben ­– augusztus végén és szeptember ­ elején – leadott koncert nagy sikert hozott, a maga műfajában nézettségi rekordot döntött: összesen 350 ezren nézték végig."

Advertisement

Bródy említett posztjából azóta eltűnt "A műsorhamisítást a törvény nem bünteti" mondat, úgyhogy tényleg lehet, hogy Tinibá nem egyeztetett Koncz Zsuzsával.

(via 444)

Share This Story

Get our newsletter