Az MTVA-sok pont olyan emberek, mint te vagy én

Illustration for article titled Az MTVA-sok pont olyan emberek, mint te vagy én

Megtalálták egy híradós elvesztett táskáját. Nem volt benne nevetőgáz, oldószeres zacskó, dilibogyó vagy Orbán Viktor-ikon. Csak ami fontos: mikrofon, lottó, koton.

Advertisement

Elnézve az agyament, gátlástalan tombolást, amit a százmilliókból átalakított köztévé folytat március 15. óta, az ember nézőként hajlamos arra, hogy a hírcsatornán feltűnő arcokat valami klónhadsereg tagjainak képzelje. De az MTVA hiába üzemeltet tízmilliárdokból fenntartott amatőr párttévét, a produktum hiába vicces, ijesztő és perverz, a műsorkészítő munkatársak nagyrészt nyilván teljesen normális fickók.

Indirekte ezt erősítette meg Impoftheherpderps felhasználó posztja és fotója is. Szerzőnk egy szórakozóhelyen, egy kvízjáték után talált egy hátizsákot. Ezt írta róla:

Nem fogjátok elhinni, mit találtunk a kvíz után a kocsmában elhagyva. Egy Adidas hátizsákot, benne MTI-s mikrofon (hirado.hu), egy videóállvány, ételmaradék műanyag dobozban, egy sportszelet papírja, egy lottószelvény és egy óvszer.

Advertisement

Bármelyikünk lehetne, nincs itt semmi látnivaló, fogjuk meg egymás kezét! És amúgy is, egy híradósnak olyan lehet elhagyni a mikrofonját, mint a vadásznak a puskáját vagy az ingatlanosnak Rogán Antal telefonszámát.

Share This Story

Get our newsletter