This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az MTI leírta, hogy selfie!!! Méghozzá egy halálos szelfizés kapcsán

Illustration for article titled Az MTI leírta, hogy selfie!!! Méghozzá egy halálos szelfizés kapcsán

Egyelőre még csak csak így finomkodva, angolul, de a nemzeti hírügynökség címben számolt be a szolipszisztikus tevékenységről, mely Indiában három fiatalember halálához vezetett. A hírből megismerhetjük a like (tetszésnyilvánítás) fogalmát is.

Advertisement

Vannak alkotások, melyekből csak elvenni lehet, hozzájuk tenni nem, úgyhogy én ezt most egy az egyben bekopizom:

India-közlekedés-baleset-online Szerencsétlen kimenetelű selfie a közeledő vonattal a háttérben Indiában

Újdelhi, 2015. január 27., kedd (MTI) - Szerencsétlenül végződött három indiai diáknak a kísérlet, hogy selfie-t készítsenek a vágányokon egy közeledő vonattal a háttérben - mindhármukon átgázolt a szerelvény - írta kedden az indiai sajtó.

A The Times of India című lap szerint a tragédia hétfőn, a köztársaság napi ünnepen történt az észak-indiai Uttar Prades államban. Négy diák a szövetségi állam székvárosába, Agrába tartott, hogy az ünnepnapon felkeresse a világhírű mauzóleumot, a Tádzs Mahalt. Az az ötletük támadt, hogy mobiltelefonjukkal készítenek képeket háttérben a közeledő vonattal, hogy minél több like-ot, vagyis tetszésnyilvánítást kapjanak ismerőseiktől a közösségi portálokon. Miután a távolban megjelent a vonat, hárman elkezdték önmagukat fényképezni a síneken, a negyedik társuk pedig oldalról készített róluk felvételt. Csak ez utóbbi élte túl a kísérletet, és mint a baleset után elmondta, hiába figyelmeztette a veszélyre társait, ők annyira belefeledkeztek a fotózásba abban az igyekezetükben, hogy minél jobb felvételt készítsenek a vonattal a háttérben, hogy már nem volt idejük félreugrani. Mindhárman a helyszínen haltak meg.

http://timesofindia.indiatimes.com/india/Selfie-i…

Csak óvatosan.

Képünk illusztráció, Rio Hamdan munkája

Share This Story

Get our newsletter