This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az MSZP mindent megtesz, hogy az őrült terv ne válhasson valósággá

Illustration for article titled Az MSZP mindent megtesz, hogy az őrült terv ne válhasson valósággá

Nemzeti italboltok nem lesznek, a szocialisták megmentik Magyarországot, egy füst alatt védve az emberek egészségét is. Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettestől jött a közlemény.

Advertisement

Határozott kijelentést várunk Orbán Viktortól, vagy Varga Mihálytól, hogy nem vezetik be a nemzeti italboltok rendszerét! Az ugyanis nem jelent semmit, hogy a kormány nem tárgyalt erről, mivel az ilyen ügyek eddig sem így dőltek el, hanem Orbán Viktor személyes utasítására.

Az, hogy nemzeti italboltok létrehozása kormányzati berkekben ismét felmerült, arról árulkodik, hogy a kormányfő a trafikok után ismét kereskedők és vendéglátósok tízezreit akarja tönkretenni, hogy megtömhesse saját embereinek a zsebét. Az alkoholos italok 400 milliárdos piacának lenyúlása csaknem 100 ezer kisbolt és vendéglátóhely megszűnését jelenti, és több tízezer ember veszítheti el emiatt a munkahelyét. Mindez a feketekereskedelem erősödését hozza majd, azzal a veszéllyel, hogy zugfőzdék életveszélyes, pancsolt termékei áraszthatják el az országot.

Az MSZP mindent megtesz, hogy ez az őrült terv ne válhasson valósággá, ezért – ha addig nem érkezik érdemi cáfolat – már az első parlamenti naptól minden eszközzel küzdeni fogunk a magyar munkahelyek és a magyar emberek egészségének megvédéséért!

Advertisement

Egyrészt én máris megnyugodtam – ne legyetek izgatottak ti sem –, másrészt viszont sajnálom, hogy a nemzeti kocsmák vonal nekem nem is jutott eszembe.

Share This Story

Get our newsletter