This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Az M1-en tévészakácsként szerepelt az RTL-es főzőshow amatőrje

Illustration for article titled ​Az M1-en tévészakácsként szerepelt az RTL-es főzőshow amatőrje

Tibor, az ideges rendezvényszervező, aki a keddi Konyhafőnök-adásban megvágta magát, 2013. novemberében, az MTV1 Család-barát című műsorában főzött tévéséfként Márton-napi menüt.

Később rendezvényszervezőként és cégtulajdonosként ott álltam a szakácsok mellett a konyhában, és lelkes autodidaktaként szívtam magamba a tudást. Szerelemmé vált a főzés és szenvedélyesen kutattam, kutatom a mai napig az új ízeket, és amerre járok a világban gyűjtöm az új recepteket, szakácskönyveket.

Advertisement

Ezeket mondja a főzéshez való viszonyáról az RTL Klub új gasztroreality-vetélkedője, a Konyhafőnök egyik versenyzője, a 39 éves rendezvényszervező Czigléczky Tibor.

A műsor elvileg arra épül, hogy főzni szerető amatőrök versengenek a tízmilliós fődíjért, miközben egy háromtagú, felkent gasztroszakértőkből - egy séf, egy blogger és egy gasztrokritikus - álló zsűri folyamatosan megalázza és földbe tapossa őket.

Advertisement

A Cink már hétfőn, a fenti posztban megírta, (majd még egyszer részletesebben), hogy az egyik játékos, Wossala Rozina, korábban rövid ideig dolgozott konyhában szakácsként, és gasztroszakértőként dolgozik, illetve nyilatkozik.

Advertisement

A sajátosan értelmezett amatőrizmus újabb példáját egy Kinja-felhasználó, Titus Pullo leplezte le az álamatőr Wossaláról szóló keddi posztomhoz írt hozzászólásában. Ezért is érdemes mindig megnézni a kommenteket is nálunk, mert a Cinken ezek általában legalább olyan érdekesek, mint maga az anyaposzt.

Advertisement

Titus Pullo belinkelte azt az M1-es adást amiben Czigléczky hosszan tévéséfkedik. A műsort vezető Novodomszky Éva a bemutatásakor nem nevezi ugyan explicite séfnek, hanem egyszerűen azt mondja, hogy ő fog főzni nekünk Márton-napi menüt, de a helyzetből teljesen egyértelmű, hogy emberünk profi tévészakácsként van jelen. A nekünk érdekes rész 11:40 táján kezdődik.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter