L√©legzetvisszafojtva olvastam a Schiffer Andr√°s r√©szt vesz az EFOTT-on c. levelet, de az utols√≥ pillanatban a lehetŇĎ legrosszabb m√≥don z√ļzt√°k sz√©t a fesz√ľlts√©get. Hidegzuhany egy forr√≥ napon.

Az elsŇĎ gondolatom az volt, hogy az LMP t√©nyleg k√ľld√∂tt egy sajt√≥k√∂zlem√©nyt arr√≥l, hogy a p√°rt t√°rseln√∂ke a h√©tv√©g√©n Velenc√©n fogja csapatni a fiatalokkal? Azt√°n elkezdtem olvasni a r√∂vid, t√∂m√∂r, √°m dr√°mai sort√∂r√©sekkel √©s kiemel√©sekkel megform√°zott sz√∂veget.

√öristen, gondoltam, az LMP t√©nyleg k√ľld√∂tt egy felh√≠v√°st, hogy Schiffer Andr√°s hol csapatja, m√©ghozz√° ma d√©lut√°n kezdi, eg√©szen pontosan h√°rom √≥rakor! Ezt maximum a fiatalokat k√©ts√©gbeesetten megsz√≥l√≠tani akar√≥ Gyurcs√°ny Ferenc√©kbŇĎl, vagy tal√°n-tal√°n a Jobbik egy-k√©t politikus√°b√≥l n√©ztem volna ki. De Schiffer Andr√°s! Vajon szokott szeletelni az LMP frontembere? √ögy t√°ncol, mint Pumped Gabo? Szereti az √©p√≠tkezŇĎs, rom√°n diszk√≥t? Azt√°n elolvastam az utols√≥ sort, √©s minden eg√©sz elt√∂r√∂tt.

Advertisement

H√°t, a Civil t√©r s√°torban tuti nem √©p√≠tkezŇĎs, rom√°n diszk√≥ sz√≥l :(