This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az ízlésvilágom a korral letisztult, és most a Rolexet szeretem

Illustration for article titled Az ízlésvilágom a korral letisztult, és most a Rolexet szeretem

Micsoda hülyeség, hogy Alekosz adta az év interjúját, hiszen a Schobert Norbi, Rubint Réka házaspáré a dicsőség. Olyannyira, hogy drámaírásra inspiráltak.

Advertisement

Mivel híresen jó ízlésű emberekről van szó, mi sem természetesebb, hogy a Design magazin készített velük interjút, méghozzá olyan tökéletes kérdésekkel, mint hogy “Szép, harmonikus környezetben éltek, dolgoztok, szeretitek a szép tárgyakat, vannak márkák, amelyeket különösen kedveltek?” vagy “Réka, Te inkább a sportos vagy az elegáns stílust kedveled?”

Az igazi gyöngyszemek azonban a válaszok között vannak, néhányuk akár jöhetne A kopasz énekesnő című, gyakorlatilag közhelyekből és klisékből összeollózott Ionesco-drámából is. Következzen hát egy új felvonás a darabból, kizárólag Design Norbi és Harmónia Réka válaszainak felhasználásával:

Mr. Smith: Meggyőződésem, hogy a tárgyak és a helyek, ahol leéljük az életünket, nagyon befolyásolják a hangulatunkat, és az eredményeinket.

Advertisement

Mrs. Martin: Nekem meg mindig fontos az összhang és nagyon érdekes, hogy ha az ember sok időt tölt a másikkal és szoros lelki szimbiózisban él, akkor, ha nem beszélünk össze, akkor is egymáshoz öltözünk, és ha pl. Norbi felvesz egy narancssárga pólót, akkor az esetek túlnyomó többségében, én ugyanebben a színkombinációban jelenek meg.

Mr. Martin: Én elég egyszerűen szoktam Rékához képest öltözni, sportosan, de mégis elegánsan, egy szövetnadrág és ing, amit munka közben az irodában viselek.

Advertisement

Mrs. Smith: A férfiaknál lényeges a cipő minősége és állapota, mert egy kopott, slampos vagy piszkos lábbeli mindenkinek lehúzza a megítélését. Szép cipőhöz nyugodtan fel lehet venni egy rongyos farmert is, de a legkomolyabb, legdrágább nadrághoz sem szabad, és nem is illik felvenni egy rossz cipőt.

Mr. Martin: Nagy szerelmese vagyok az óráknak, eleinte meg voltam őrülve a Breitlingért, és a Hublot órákért, aztán az ízlésvilágom a korral letisztult, és most a Rolexet szeretem.

Advertisement

Mr. Smith: Én az autógyártók között a Mercedesben találtam meg a német autókra jellemző megbízhatóságot és eleganciát.

Mr. Martin: A BMW-t is szeretem, nagyon jól ötvözi magában az eleganciát, a fiatalságot és a sportosságot. Most Réka a BMW nagykövete, a sors érdekes játéka, hogy amikor megismertem Rékát 2001-ben, akkor én voltam a BMW nagykövete, férfi arca.

Advertisement

Mrs. Martin: Mivel sokat sportolok, a hétköznapokban szeretek elegánsan öltözködni.

Mrs. Smith: Én arra tanítok mindenkit, hogy merjen önmaga lenni.

Mr. Martin: Az életet maximálisan meg kell élni, a lehető legjobban kihasználva és legszebben, de úgy, hogy ne égessük a két végén a gyertyát. Az üzenetem az, hogy mindenképpen el kell kerülni az iparilag előállított, feldolgozott szénhidrátokat, cukrokat, liszteket, keményítőket.

Advertisement

FÜGGÖNY

(via csakjuci)

Share This Story

Get our newsletter