This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az Isten üzent a budapesti szivárvánnyal Orbán Viktornak (frissítve)

Illustration for article titled Az Isten üzent a budapesti szivárvánnyal Orbán Viktornak (frissítve)

Egy facebookos rajongója megfejtette a légköri jelenséget. Ennyire a felesége sem szerelmes Orbán Viktorba. Illés Zoltán sem!

Advertisement

Belovári Zsolt helyében én aggódnék. Belováriné ugyanis azt írta Orbán miniszterelnök Facebook-oldalán kommentben, hogy a Teremtő személyesen Orbán Viktornak üzent a Pestet és Budát összekötő szivárvánnyal. Meg azt is írta, hogy Orbán az új Noé. Ha igaza van a prófétanőnek, és a hvg.hu a napokban leközöl egy leleplező videót a miniszterelnök titkos felcsúti bárkaépítéséről, akkor tudhatjuk, hogy mindjárt jön a Második Özönvíz.

Tényleg, ha minden fajból 2-2 példányt lehet fölvinni a Bárkára, akkor Orbán szerinted melyik hímnemű oligarchát fogja magával vinni?

Advertisement

update: a két szavazógépből kihagytam Pintér Sándort, ami óriási hiba. De még nem végzetes a dolog, nem esett olyan sok szavazat. Aki rá szavazna, az írja be Pintér nevét az "other"-nél. A kellemetlenségért elnézést kérek Pintér Sándor minden kedvelőjétől.

Advertisement

És akkor már felmerül az a kérdés is, hogy ha te lennél Noé, kit vinnél magaddal közülük?

Advertisement

(via orbanviktor tumblr)

Share This Story

Get our newsletter